Ny seriefavoritt: ‘Reacher’ er på Amazon Prime Video

Etter 26 suksessfulle bøker og to helt okei filmer, er Jack Reacher nå å finne som serie! Det er bare ett av flere prima serietips vi har til deg..

Bøkene om Jack Reacher leses av millioner hvert år, men hvis du ikke kjenner historien, er den veldig, veldig kort fortalt: En storvokst ekssoldat bruker pensjonstilværelsen på å reise rundt i Amerika, og ser ut til å havne i trøbbel så å si overalt hvor han stopper.

Større enn Tom Cruise

De aller fleste som har lest bøkene er glade for å høre at serien er mer tro mot kildemateriellet enn det filmene fra 2012 og 2016 var. Med all respekt for Tom Cruise: Han er ikke 196 centimeter og 130 kilo, som karakteren Jack Reacher skal være. Alan Ritchson, best kjent som fanfavoritten Thad i ‘Blue Mountain State’ og Hawk i HBO-serien ‘Titans’, ser dog ut som at han fyller rollen.

Starten på noe vakkert

Forfatter Lee Child er involvert i produksjonen av serien, og første sesong, som består av åtte episoder, er basert på den første romanen – ‘Killing Floor’. Betyr det at vi har 25+ sesonger i vente av denne serien? Vi kan håpe!

Bestill Amazon Prime Video ved å følge guiden, og se ‘Reacher’ her

Slik får du tilgang

4000 filmer, 500 serier

Du bør definitivt ta en kikk på hva Amazon Prime Video har å by på. Her får du nemlig nesten fem tusen tv-serier og filmer å velge blant!

Det er jo faktisk egentlig altfor mange, så for å gjøre det enklere, har vi valgt ut noen ekstra gode serietips å dele med deg:

KOMMER! Ringenes herre – Maktens ringer

Verdens dyreste serie, og en svært etterlengtet retur til episke Midgard. Denne kommer til Amazon Prime Video 2. september..
👇

 

Dette er nyttig å vite:

Ja. Amazon Prime har egen app til mobil og nettbrett. På web ser du innholdet ved å logge inn på primevideo.com.
Meny