Bruse er ditt fiberselskap
Vi er stolte av å jobbe for dere

Alt På Nett – kundeservice på hjemmebesøk

Har du utfordringer med nettverket? Kunne du trengt litt veiledning på hvordan du bruker din Altibox tv? Vi kommer gjerne hjem til deg.

✔️Utfordringer med nettverket
✔️Koble duppedingser til ditt nettverk**
✔️Enkel internkabling
✔️Altibox tv
✔️Bytte av hjemmesentral eller tv-dekoder*

Lynraskt internett og tv med valgfrihet

Med internett og tv fra Altibox får du super hastighet på bredbåndet og en fleksibel tv-løsning hvor du kan skreddersy din tv-pakke. I tillegg til et knippe faste kanaler får du nemlig en sum med poeng til å velge mellom 80 kanaler og strømmetjenester.

«Vi i Bruse vet at sikkert og trygt bredbånd er viktig. Det er viktig for næringslivet i dalen, og for deg som privatperson. Hver dag jobber vi hardt for å sikre de beste løsningene, bygge ut fibernettet med høy kvalitet sammen med Hallingdal Kraftnett og tilby de beste TV – og underholdningsløsningene gjennom Altibox.
Sammen bygger vi Hallingdal!»

Fiber på hytta? Vi har satt sammen to pakker, velg den som passer deg best!

Vi har satt sammen to fritidspakker til våre hyttehallinger. Velg mellom  Fritidspakke 80  og Fritidspakke 150.

Ikke 100% på nett?

Kanskje du har skikkelig bra wifi i stua, mens i kjelleren er trådløsnettet ustabilt? Sånt er utrolig irriterende! Internett skal jo bare ‘funke’!

DRIFTSMELDINGER

Åpningstider julen

Blogg, Driftsmeldinger
Våre åpningstider i julen Julaften (kontoret er stengt) Altibox kunde –> døgnåpen kundeservice. Bruse har teknisk support fra kl. 10 – 16 1. juledag (kontoret er stengt) Altibox kunde –>…
Les mer
Meny