filmfavoritter_logo_rgb_blaa

·  Levert av Viasat
·  Gir tilgang til et helt nytt filmbibliotek med et stort utvalg film fra de mest populære sjangerne
·  Inneholder til enhver tid en rekke filmer for både barn og voksne.
·  Krever nye Altibox TV
·  Kan velges ved bruk av 15 poeng
·  Trenger du flere poeng? Kjøp her

150+ filmer å velge blant

Det vil til enhver tid være et tresifret antall filmer tilgjengelig i den nye strømmetjenesten.

FilmFavoritter gir tilgang til et omfattende filmbibliotek, hvor brukerne kan se filmen de ønsker på det tidspunktet de ønsker, i tråd med folks nye tv-vaner. Hver måned blir omtrent 15 av filmene skiftet ut, for å sikre at det hele tiden er noe nytt å velge mellom, sier Hedda Backe Kristensen, product manager i Viasat Norway, som står bak den nye filmstrømmetjenesten.

Hun gjør også oppmerksom på at FilmFavoritter-innholdet ikke overlapper med innhold på de andre Viasat Film-kanalene (som du kan kjøpe som egen pakke her), så dette byr på en helt ny plattform for god film.

 

Personlig underholdningstilbud

FilmFavoritter er allerede tilgjengelig på tv, Apple TV, og iOS-apper på nettbrett og mobil, og kan velges inn av brukere av nye Altibox TV for kun 15 poeng.

– Alle TV-abonnement i Altibox’ nye underholdningsløsning inkluderer poeng som gir kundene valgfrihet til å sette sammen sitt eget underholdningstilbud blant TV-kanaler og strømmetjenester.

– Altibox ønsker å skape et produkt som har høy verdi for våre kunder, og jobber kontinuerlig med å forbedre tilbudet. Siden man har muligheten til å fritt velge innhold gjennom vårt poengsystem, gir det enkel tilgang til et utrolig stort underholdningsunivers, og vi får veldig gode tilbakemeldinger på innholdet vi tilbyr, sier Røisland, som sterkt oppfordrer de som ennå er på den gamle Altibox-løsningen til å oppgradere til fremtidens tv-løsning.

Dette er strømmetjenestene du nå har tilgang til gjennom nye Altibox TV:

  • NRK TV-appen gir tilgang til hele NRKs arkiv og alle programmer som går på Norges mest populære tv-kanal – akkurat når det passer deg.
  • NRK Super er NRKs tilbud for barn fra to til tolv år. Her kan barna kose seg med Peppa gris, Fantorangen og mange andre favoritter.
  • HBO Nordic inneholder en rekke av de største serieproduksjonene i verden, som for eksempel Game of Thrones, The Walking Dead, Westworld og The Handmaid’s Tale. HBO Nordic er et foretrukket valg blant mange av våre kunder grunnet sitt fokus på kvalitetsunderholdning.
  • HBO Toonix er HBO Nordics egen strømmetjeneste for barn. 2200 serieepisoder og filmer tilgjengelig. Har norsk tale.
  • Disney Channels Xtra er et innholdsarkiv for barn, ungdom og familier med serier fra de tre tv-kanalene Disney Channel, Disney Junior, og Disney XD. Har minst 200 serieepisoder tilgjengelig. Har titler som Ultimate Spiderman og Star Wars Rebels. Har norsk tale og tekst.
  • Disney Movies on Demand er et premium filmarkiv som blant annet rommer Pixar-klassikere som «Oppdrag Nemo», «Monsterbedriften» og «Pirates of the Caribbean». Inneholde minst 60 filmtitler. Har norsk tale og tekst på barneinnhold.
  • ABC Studios on Demand er et seriearkiv for ungdom og voksne. Har til enhver tid 400 timer serier tilgjengelig. Har titler som Frustrerte Fruer og Grey’s Anatomy.
  • Filmfavoritter er et helt nytt filmbibliotek levert av Viasat, med et stort utvalg film fra de mest populære sjangrene, og inneholder til enhver tid minst 200 velkjente film- og serietitler for barn og voksne.

I tillegg til dette byr Altibox også på time-shift – mulighet til å spole tilbake det du som går live på tv, programarkiv, og Mine opptak, der du med opptil 500 timer opptak kan du samle dine favorittprogrammer og -serier, og på den måten skreddersy din egen personlige strømmetjeneste, med alt det gode innholdet fra de tradisjonelle kanalene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny