Nye Altibox TV – din nye underholdning

Over 200.000 husstander har allerede foretatt overgangen fra den gamle tv-løsningen til nye Altibox TV etter at sistnevnte ble lansert sommeren 2017. – Den gamle løsningen var helt grei, men dette er definitivt mye, mye bedre!

Bestill din oppgradering i dag! Usikker på hva du skal velge? Les om våre abonnement her.
Fyll ut skjema, skriv ja takk på abonnementet du ønsker å oppgradere til. Når vi mottar din bestilling oppgraderer vi ditt abonnement og sender deg ny tv-dekoder til din fakturaadresse. Du blir belastet for frakten og ny tv-dekoder ( kr 499 ) på din neste faktura. Fortsatt usikker på hvilket abonnement du skal velge? Skriv ja takk under feltet kontakt meg for oppgradering så hjelper vi deg. Vi kontakter deg innen 2 virkedager.

Rakk du ikke nyhetene? Start forfra!

Med «Start forfra» kan du gjøre… vel, nettopp det: Starte de fleste programmer fra begynnelsen. Perfekt når du kommer litt for sent på plass foran skjermen. Du vil aldri igjen gå glipp av hovedsaken i nyhetene, misse ditt hjemsted på værmeldingen eller ikke få med deg åpningen av favorittserien!

Hele NRK-arkivet tilgjengelig

Nye Altibox TV er en fullverdig kombinasjon av tv og internett, og gir deg for eksempel tilgang til hele NRK-arkivet rett på tv-en, samt NRK Super. Så enten du vil se det siste nye eller det gode gamle, er alt lett tilgjengelig for deg.

Se Altibox på Apple TV

Med Altibox-appen for Apple TV 4 og 4K kan du se tv hvor og når du ønsker, både i og utenfor hjemmet. Så lenge du har tilgang til internett, kan du ta med deg det meste av ditt tv-innhold og se det der det passer deg best. Perfekt for tegnefilmer på barnerommet, fotballkamper i kjellerstua og påskekrim på hytta!

Litt nytt, men mye kjent

Selv om vi med nye Altibox TV har skapt flere nye tjenester, er det viktigste at dette er brukervennlig. Derfor er dekoderen enkel å installere, og fjernkontrollen er basert på et kjent design, bare forbedret litt. Vi har også beholdt den enkle tilgangen til gamle favoritter, som Tekst-TV-knappen.

Din Altibox på mobil og nettbrett

Med nye Altibox TV kan du se live-tv, opptak, serier og filmer så å si hvor og når du vil, også når du er offline. Vi har app til både mobil og nettbrett, som sikrer enkel tilgang til god underholdning uansett hvor du er! Les mer om Altibox-appen her.

Praktisk programarkiv

Med nye Altibox TV slipper du å styre din tv-tid etter programmenes sendeskjema. Programarkivet gir deg tilgang til ditt favorittinnhold i en uke etter at sendetiden er over på mange av kanalene du kan velge inn. Og ønsker du å se annet innhold på et senere tidspunkt, kan du benytte opptaksfunksjonen.

Velg selv med Altibox TV

Med nye Altibox TV kan du håndplukke dine favoritter og få akkurat det du ønsker deg i din tv-pakke. Valgmulighetene inkluderer over 80 kanaler, samt strømmetjenester som HBO Nordic, Toonix, ABC Studios, Disney Movies On Demand, Disney Channels Xtra, FilmFavoritter fra Viasat og Godt Norsk.

Et genialt og enkelt poengsystem på Mine sider brukes til å velge til og fra kanaler. Les mer.

Oppløsningen og kvaliteten på tv-bildet i nye Altibox TV er noe av det beste som finnes. Teknologien er klargjort for en oppløsning på 3840×2160 pixler, som inngår i standarden UHD (ultra high definition) eller 4K. Altibox tar forbehold om at mange tv-kanaler ikke sender i den høyeste oppløsningen.

Altibox TV har en ny og banebrytende søkefunksjon, slik at du enkelt finner for eksempel titler og skuespillere på tvers av kanaler, opptak, programarkiv, og film og serier i filmkiosken. Det gjør det enkelt å finne gamle favoritter, eller oppdage nye!

Nye Altibox TV gir deg Norges mest komplette film og serie-tilbud. I tillegg kan du se innholdet på alle dine skjermer – tv, mobil, nettbrett og pc/laptop. Det aller nyeste på film- og seriefronten får du enten i strømmetjenester som HBO Nordic eller i Altibox sitt utvalg for leie og kjøp.

Meny