Er du interessert i kunst? Eller kanskje du leter etter inspirasjon til hvordan leve et sunnere og mer balansert liv? Da har vi gode nyheter til deg! Nå kan du nemlig velge inn to splitter nye kanaler med fokus på disse temaene for kun 2 poeng hver!

Med MyZen TV og Museum TV får alle livsstilentusiaster og kunstelskere timevis med engasjerende og underholdene innhold å kose seg med. Kanalene er de nyeste tilskuddene til Altibox enorme kanalutvalg.

Begge kanalene kan velges inn for kun to poeng, og vil være tilgjengelige i Altibox-appen, med tilgang i og utenfor hjemmet. De vil også ha Start forfra-funksjonalitet og inngå i programarkivet.

 

MyZen TV

MyZen TV er en global livsstilkanal som tilbyr underholdende programmer om alt fra praktiske livsstilstips til inspirerende dokumentarer, trendmagasiner og historier fra virkeligheten. MyZen TV dekker et bredt spekter av temaer, inkludert velvære, trening, helse, skjønnhet, mat, hjem, hage, bærekraft, reise og livsstilsendringer. Holistisk natur og vakker utsikt er alltid bakgrunnen for MyZen TVs innhold. Voks, utforsk og kos deg med MyZen TV!

Godbiter fra kanalene inkluderer programmer som «Beautiful Landscapes», «Dreamcatchers», «Destination Happiness» og en rekke yoga- og pilates-økter, samt matlagingsprogrammer med fokus på sunnhet og helse.

web-myzentv

Museum TV

Den første tv-kanalen fullstendig dedikert til visuell kunst som tilfredsstiller amatører så vel som kunstelskere. Program-innholdet appellerer til et bredt publikum og har en underholdende og tilgjengelig tone. Museum TV er designet rundt et enkelt prinsipp: underholdning, historier og informasjon for alle som noen gang har vært på en kunstutstilling (og likte det!). Kanalen tar for seg tradisjonell kunst (klassisk, moderne og samtid), men også gatekunst, tegneserier, digital kunst, foto, video, arkitektur, design og faktabasert underholdning.

Noen av høydepunktene på kanalen inkluderer «Top 10 The Art of Architecture», «The great masters of painting» og «Artist’s Workshop».


MyZen TV og Museum TV

• Kunder med valgfrihet kan velge inn kanalene med 2 poeng
• Kan sees via appen både innen- og utenfor hjemmet

 

Meny