Blir de små i huset aldri lei av Scooby-Doo, Tom & Jerry og Looney Tunes? Da har vi strålende nyheter! Nå lanserer vi nemlig Boomerang som strømmetjeneste – slik at barna kan se alle favorittene sine når de måtte ønske, uten reklamepauser om og om igjen.

Enten du er på jakt etter barnas favorittprogram eller selv er nostalgisk for tegneserieklassikere, er det greit å kunne styre tv-tiden etter egen timeplan, uten å være avhengig tv-kanalenes sendeskjema. Med Boomerangs nye, praktiske strømmefunksjon kan du gjøre nettopp dette.

Slik får du tilgang

Har du allerede Boomerang i tv-pakken din? Da har du nå tilgang til timevis med gøyale barneklassikere uten å bruke et eneste ekstra poeng. Hvis ikke, velger du enkelt inn Boomerang for bare 2 poeng her.

Boomerang vil ikke ligge som en egen fane under menyvalget ‘strømmetjenester’, men så snart du har valgt kanalen inn i tv-pakken din kan du enkelt lokalisere innholdet på følgende måter:

  1. Gjennom kanalens mini-EPG (programguide): Finn fram til Boomerang på normal måte i tv-menyen. Blar du til høyre når du står på kanalen vil det dukke opp en ny meny. Herfra får du tilgang til den nye strømmetjenesten ved å klikke på menyvalget ‘Strøm alt fra’ med Boomerang-logoen (se video for demonstrasjon).
  2. I Altibox Barn: Velg ‘Barn’ i menylinjen i tv-portalen. Herfra klikker du deg inn på tjenesten gjennom Boomerang-logoen og voila: timevis med underholdende barneinnhold popper opp.

 

 

Om du allerede er kjent med vårt programarkiv vil du fort oppdage at denne nye tjenesten på mange måter vil fungere som en utvidet versjon av dette, men i stedet for at programmene forsvinner etter en uke, vil Boomerang-innholdet være tilgengelig i minst tre måneder.

Så da gjenstår det bare å benke seg ned foran tv-skjermen med smårollingen i armkroken og strømme Tom & Jerry maraton!

Leter du febrilsk etter den nye strømmefunksjonen men finner den ikke? Da har du en gammel tv-løsning. Les mer og oppgrader til nye Altibox TV her.


boomerang_logo2
  • Inneholder både nye og gamle barneklassikere
  • Kan velges inn for 2 poeng. Poengpotten din finner du på ‘Mine sider’
  • Boomerang-innholdet vil være tilgjengelig i minst tre måneder
  • Krever nye Altibox TV
Meny