Har du valgt deg en av kanalene BBC Brit og BBC Earth i tv-pakken din? Da har vi en kjekk nyhet til deg! Nå kan du endelig strømme BBC Brit- og BBC Earth-programmene når du vil, ved hjelp av et helt nytt strømme-arkiv.

Nå får BBC-kanalene egne strømmearkiv – slik at du kan se populære programmer akkurat når du vil.

Om du allerede er kjent med vårt programarkiv vil du fort oppdage at denne nye tjenesten på mange måter vil fungere som en utvidet versjon av dette, men i stedet for at programmene forsvinner etter en uke, vil BBC-innholdet være tilgengelig i minst tre måneder.

På BBC Brit finner du favoritter som Top Gear og Louis Theroux – ja, hele 80 titler med spennende innhold.

På BBC Earth kan du nyte timevis med lærerike dypdykk i serier som Hurricane Man, Primates, og med Johanna Lumli.

Slik finner du strømme-arkivet på tv-en din:

 

Spørsmål & svar

Hva finner jeg i BBC-strømmearkivene? 
BBC-strømmearkivene gir en smakebit på kanalens innhold i form av populære programmer som kan sees akkurat når du vil.

Hvordan får jeg tilgang på BBC-strømmearkivene?
For å få tilgang til strømmearkivene må du velge kanalene BBC Earth og BBC Brit inn i din tv-pakke. Dette gjør du på ‘Mine sider’. Du vil da finne strømmearkivene tilknyttet kanalen, og finner dem slik som vist i filmen over.

Hvor lenge er innholdet tilgjengelig?
Programmene og seriene du finner i strømmearkivene vil være tilgjengelige i minst tre måneder etter at de blir lagt til i menyen.

Hvorfor finner jeg ikke strømmearkivet under meny-valget ‘strømmetjenester’? 
Strømmearkivet er tilknyttet kanalene BBC Earth og BBC Brit, og ligger ikke under ‘strømmetjenester’. Grunnen til det er at innholdet er tilgjengelig med en kortere tidsbegrensning enn en vanlig strømmetjeneste. I tillegg byr strømmearkivene på et begrenset antall serier, sammenlignet med de øvrige strømmetjenestene.

Meny