Gladnyhet for alle barn – og foreldre! Nå får du tilgang til strømmetjenesten Toonix og tv-kanalen Cartoon Network for kun fem poeng. De minste får dermed et helt univers fullt av kjente og kjære klassikere samt splitter nye filmer og serier.

Har du små i huset som ikke kan få nok av Teen Titans Go? Eller en som er superfan av LEGO-filmene? Da har vi gode nyheter til deg!

Nå slår vi nemlig sammen tv-kanalen Cartoon Network og strømmetjenesten Toonix som et tilvalg i tv-pakken til kun 5 poeng.

Det betyr at du får tilgang til de mer enn 2000 titlene i Toonix-universet uten å måtte bruke 40 poeng på HBO Nordic. Innholdet blir også tilgjengelig via Altibox Barn.

Her en noen av høydepunktene fra barne-pakken:

Peppa Gris

Peppa Gris var årets mest strømmede serie i Norge i fjor, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. I denne pedagogiske animasjonsserien følger vi hverdagen til den søte grisen, Peppa, og familien hennes. Peppa elsker å sykle, kle seg ut, besøke spennende steder og ikke minst hoppe i sølepytter. Du finner hele 130 episoder av Peppa Gris på Toonix & Cartoon Network


Teen Titans Go!

En actionfylt favoritt med en god dose humor. Vi møter de unge superheltene Robin, Cyborg, Starfire, Raven og Beast Boy som bekjemper kriminalitet og onde krefter. Men hvordan ser tenåringsheltenes liv ut når kappene deres ligger hjemme? Barn (og voksne) kan kose seg med fem sesonger av denne fartsfylte og komiske animasjonsserien.


Pippi Langstrømpe

«Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!» Tenk å være som Pippi Langstrømpe! I denne animerte Lindgren-favoritten følger vi verdens sterkeste jente, bestevennene hennes Tommy og Annika, og hesten og apen hennes på både nye og godt gjenkjennelige eventyr. En morsom og nostalgisk serie som garantert vil vekke gode minner for både store og små.


Paddington

En klassiker! Den lille frakk-kledde bjørnen, Paddington, kommer til London fra Peru for å få seg et nytt og bedre liv. Ensom og forlatt ender han opp på Paddington stasjon. Han skjønner raskt at livet i storbyen ikke bare er en dans på roser, men heldigvis møter han den snille familien Brown som tilbyr ham en plass i hjemmet sitt. En hjertevarmende film som kan ses om og om igjen!


The Boss baby

The Boss Baby er en ellevill og morsom historie om hvordan en familie påvirkes når en ny baby melder sin ankomst. Men Boss Baby er ikke som andre babyer. Han er nemlig på et helt spesielt oppdrag! Historien fortelles fra perspektivet til babyens uhyre fantasifulle bror, 7-åringen Tim, og gir et skøyeraktig og hjertevarmt blikk på familiens betydning.


Toonix & Cartoon Network:

  • Inneholder både nye og klassiske filmer og serier
  • Kan velges inn for 5 poeng. Poengpotten din finner du på ‘Mine sider’
  • Toonix-innholdet vil fortsatt være inkludert for kunder som har valgt inn HBO Nordic
  • Krever nye Altibox TV
Meny