Utopia er en musikkfestival som fanger over 20.000 unge voksne i Stavanger, og som snakker til disse på en måte få andre klarer. Derfor vil vi være tilstede med egen Altibox- scene, bidrag til sceneshowet og en egen stand i samarbeid med Netflix.

Helt siden festivalen ble etablert i 2017 har Utopia hatt en visjon om å bidra til at Stavanger-regionen blir mer attraktiv for unge voksne. Dette er viktig også for for Lyse-konsernet, som har lange tradisjoner som samfunnsbygger.

Altibox og Utopia er begge leverandører av fantastisk underholdning- enten det skjer via skjermen eller på scenen. Dette er dermed en strålende anledning for oss til å synliggjøre underholdningstilbudet vårt mot en spennende målgruppe.

Netflix er med

Strømmegiganten Netflix er allerede i boks som del av underholdningstilbudet hos oss – derfor blir de også med oss på Utopia. Sammen håper vi å sette en ekstra spiss på festivalen gjennom å bidra til en konsertopplevelse utenom det vanlige.

Dersom du har Modell A-dekoder kan du velge inn Netflix via dine valgfrie poeng på Mine sider. Dette gjør du ved å klikke her.

Utopia arrangeres i Bjergstedparken i Stavanger 26.-27. august og etter to år uten mulighet for gjennomføring, har nå festivalen lovet et større og heftigere arrangement enn noen gang.

Les mer om festivalen på www.utopiafest.no.