Glad i serier? Her er et knippe premierer som er like rundt hjørnet!
nrk-twin

TWIN – Premiere på NRK 27. oktober.

Tvillingbrødrene Adam og Erik (begge spilt av Kristoffer Hivju) er helt like av utseende, men lever livet toalt ulikt: Én har alt på stell – den andre er på vei utfor stupet. Når Adams kone ved et uhell forvolder hans død, overtaler hun Erik til å overta Adams identitet. Det viser seg å bli vanskelig.


nrk-skittensno

SKITTEN SNØ –  Premiere på NRK 31. oktober. 

18 år gamle Sumera går gjennom et mareritt i levende live: Etter å ha blitt voldtatt av en bekjent, presses hun for penger av samme mann. ‘Skitten snø’ er basert på Mahmona Khans populære ungdomsroman med samme navn.


BESATT – Premiere på TV3 31. oktober.

Krimserie med Anders Baasmo og Anders Danielsen Lie i hovedrollene. Når fire gutter blir funnet døde i et forlatt basseng, blir etterforskerne Sander Holm og Max Sørensen satt på saken. De avdekker snart at en femte gutt er involvert, men han er sporløst forsvunnet.


nrk-nattensarvinger

NATTENS ARVINGER

Internasjonal storsatsning myntet på ungdom i 12-15 års-alderen. Det er slutten av 1800-tallet: Vampyrer blir forfulgt, både av menneskene og av selveste Dracula. Nå må ungdommene i de fem europeiske vampyr-klanene som er igjen i Europa samarbeide, til tross for at de ikke stoler på hverandre.
De første episodene ligger ute i NRK TV-appen.


WATCHMEN 

Watchmen utspiller seg i en alternativ virkelighet hvor de som er maskerte og har uvanlige krefter blir behandlet som kriminelle. Serien, skapt av Damon Lindelof (Lost, The Leftovers), omfavner nostalgien fra den opprinnelige grafiske novellen samtidig som den er banebrytende på sitt eget vis.
Se første episode på HBO Nordic.


nrk-hellumskro

HELLUMS KRO – Premiere på NRK 1. november. 

Ny humorserie med Bjarte Tjøstheim i spissen: To daglige ledere på hver sin veikro kniver om «imperiet» etter at eieren pensjoneres. Skitne triks i sabotasjeaksjoner blandes med en varm hyllest til kro-livet.


HIS DARK MATERIALS – Premiere på HBO Nordic 4. november.

Basert på Philips Pullman’s triologi med samme navn – følger vi Lyra, en tilsynelatende vanlig, men modig, ung dame, fra en annen verden. På jakt etter sin bortførte venn, avslører hun et ondskapsfullt plot som involverer stjålne barn, og jakten på vennen blir til en søken etter å forstå et mystisk fenomen.


Visste du at ..?
Med nyeste versjon Altibox TV har du hele 500 timer med opptak som kan gjøres både på app og dekoder. Hvis du skulle glemme å sette på ‘rec’ finner du heldigvis programmene i ‘programarkivet’ i hele 7 dager etter sending.

Meny