Våre åpningstider i påsken fra 6 – 13. april 🐥

Vi har teknisk support på telefon fra kl. 10:00 – 16:00. Er du Altibox kunde har vi kundeservice alle dager, hele døgnet.

Du kan bytte/hente nytt utstyr alle dager. Vi har to pick-up plasser; Klemmavegen 16, Gol og Paddedokk på Nesbyen. Ring oss på forhånd for å gjøre en avtale.

Vi ønsker dere alle en riktig god påske – ta vare på deg selv og dine! 💛


Årets påskekrim 🐣

Påskekrim på NRK:

Det står britisk påskekrim på menyen denne påsken. Det blir dessuten spenning for hele familien når årets Superkrim skal løses. Trofast mot tradisjonen byr NRK selvsagt på Påskenøtter og Påskelabyrinten i år også.

 

Tilståelsen

NRK1: søndag 5.april kl. 21:40

Årets store påskekrim handler om 22 år gamle Sian O’Callaghan som forsvinner sporløst etter en kveld ute med venner. Politietterforsker Stephen Fulcher, spilt av Martin Freeman, får raskt mistanke om at dette ikke er en vanlig forsvinningssak.

«Tilståelsen » (A Confession) er basert på den sanne historien om en politietterforsker som risikerte karrieren og omdømmet for å fange en drapsmann.


Deadwater Fell

NRK1: onsdag 8. april kl. 22:10

Den tilsynelatende perfekte og lykkelige familien Kendrick er godt likt i lokalsamfunnet. Sjokket blant lokalbefolkningen er derfor stort da Tom Kendricks kone og deres tre barn omkommer i en brann.

Undersøkelser om brannen avslører noe uhyggelig. Var det en tragisk ulykke eller ble familien drept?


Superkrim

NRK Super: lørdag 4. april kl. 09:50
NRK1: lørdag 4. april kl. 18:50

Det blir spenning for hele familien med årets Superkrim. Det er mye som skjer i kulissene i NRK, og Superkrim byr på 10 spennende episoder hvor kjente profiler fra hele NRK kobles sammen i forskjellige mysterier.

Når du ser episodene i NRK Super-appen eller på nrksuper.no kan du være med å gjette på de mistenkte og se hintene og løsningene på mysteriene.


Påskekrim på TV2:

Agatha Christies: Den fjerde rytter

TV2 Sumo og på TV2: torsdag 9. april kl. 21:40

Årets påskekrim fra TV2 er Agatha Christies: Den fjerde rytter (The Pale Horse på engelsk).
Serien foregår i London på 60-tallet og handler om Mark Easterbrook, en tidligere enkemann som er gift på nytt. Navnet hans dukker opp på en liste i en avdød kvinnes sko, sammen med flere andre navn, noe som utløser en rekke spørsmål. Politietterforsker Jessie Davies etterforsker saken og finner en link til Marks avdøde første kone i en landsby preget av hekseri og overnaturlige fenomener.

Hvordan er dødsfallet av denne kvinnen og Marks tidligere kone bundet sammen? Finnes det rasjonelle forklaringer, eller ligger det mørk trolldom bak?


Påskereisen

TV2: Tirsdag 7. april kl. 20:00

Påskereisen er et møte mellom to mennesker med svært ulike livssituasjoner. En reise fra by til fjell fører dem sammen. Påsken er rammen om reisen. Det blir rørende øyeblikk og gode samtaler. Charlotte Mohn Gaustad disker opp med deilig påskemat. Serien avsluttes i Tøyenkirken med påskemiddag akkompagnert av Jonas Fjeld.


Gratis leiefilmer fra Altibox ❤️

Husk at du som Altibox kunde har et stort utvalg av gratis leiefilmer i Altibox Film og Serier. I tillegg legges det ut kinopremierer som du kan kjøpe eller leie å se hjemme i din egen stue – snurr film! 🍿

Meny