Vårvarmen har latt vente på seg og grillkveldene ute på terrassen må kanskje utsettes litt til. Heldigvis finnes det andre måter å tilbringe maihelgene på. Her er ti av våre strømmefavoritter som du kan kose deg med når det passer best for deg.

Killing EveHBO Nordic

En av HBOs største suksesserier de siste årene – og vi forstår hvorfor! I denne pirrende (og til tider blodige) thrilleren følger vi katt-og-mus-leken mellom MI5-agenten Eve og den psykopatiske leiemorderen Villanelle. De er fullstendig besatt av hverandre, og det samme er vi. Den tredje sesongen er godt i gang, så det er bar å hive seg rundt for å komme à jour.

IMDb: 8,3


Billions – HBO Nordic

Skyhøye ambisjoner og nådeløst svik er noen av hovedingrediensene i denne stjernespekkede originalserien fra HBO. Vi får et realistisk innblikk i oppturene og nedturene i jakten på den amerikanske drømmen i det 21. århundre, selvfølgelig blandet med en solid dose dramatikk og intriger. Femte sesong hadde nylig premiere på HBO Nordic, men om du ikke har fått med deg de foregående episodene er det bare å synke ned i sofaen og trykke play!

IMDb: 8,4


Chernobyl – HBO Nordic

‘Chernobyl’ har blitt omtalt som tidenes beste tv-serie, og den skuffer ikke. Som navnet tilsier får vi et innblikk i hendelsene rundt den katastrofale kjernekraftulykken i 1986, fortalt fra synspunktet til dem som ofret alt for å redde både landet sitt og Europa fra ufattelige ødeleggelser. Serien er i fem deler og vi kan love deg at du ikke klarer å stoppe når du først begynner å se!

IMDb: 9,4


Devs – HBO Nordic

En rykende fersk dramaserie fra den anerkjente sci-fi-regissøren og serieskaperen Alex Garland. Når kjæresten til dataingeniøren Lily Chan forsvinner etter å ha startet i ny jobb i den hemmelighetsfulle teknologibedriften Amaya, mistenker hun at selskapet står bak. En neglebitende serie som vil få deg til å sitte ytterst på sofakanten.

IMDb: 7,8


web-grafikk-revenge

Revenge – ABC Studios

En oldie men goodie! Emily Thorne vender tilbake til hjembyen Hamptons – en rikmannsby hvor penger, status og skjønnhet definerer menneskene som bor der. Selv om alle tror Emily er ny i byen, er sannheten at dette en gang var det gamle nabolaget hennes, helt til noe ødela familiens gode navn og rykte. Nå er hun tilbake, klar for hevn! Finn fram popkornet og gjør deg klar til å ‘binge’ alle fire sesongene.

IMDb: 7,8


web-grafikk-lost

Lost – ABC Studios

Det er hele 16 år siden vi først ble kjent med de overlevende på Oceanic flight 815 etter at de styrter på en tilsynelatende øde øy i Stillehavet. Med en god dose spenning, dramatikk og plottvister i massevis er dette den ultimate ‘bingewath-serien’ – enten du har sett den før eller er Lost-nybegynner. Se alle seks sesongene på ABC Studios.

IMDb: 8,3


web-grafikk-nrktvlebuere

Le Bureau – NRK TV

Advarsel – høyst avhengighetsskapende! I denne hyperrealistiske thrilleren følger vi den franske etteretningsagenten Malotru og hans kolleger i virkelighetsnære situasjoner i noen av verdens farligste områder, som Syria og Algerie. Serien, som flere tv-anmeldere har omtalt som tidenes beste spionserie, er for tiden i gang med sin femte sesong, men alle de foregående sesongene er også tilgjengelige på NRK nett-tv.

IMDb: 8,7


web-grafikk-stedtil

Et sted å høre til – NRK TV

Historisk drama som følger sykepleieren Sarah Adams som etter 2. verdenskrig vender hjem til Australia etter 20 år i utlandet. Hun kommer i kontakt med den velstående familien Bligh, noe som skal vise seg å forandre livet hennes for alltid. Her er det verken mangel på intriger, hemmeligheter, løgner eller romanse. De fire første sesongene er tilgjengelige på NRK nett-TV nå, og de siste to sesonger kommer i løpet av våren og sommeren 2020.

IMDb: 8,3


web-grafikk-tilstaaelsen

Tilståelsen – NRK TV

Britisk krim på sitt beste. ‘Tilståelsen’ var årets påskekrim på NRK og er definitivt verdt å sjekke ut dersom du ikke fikk den med deg under høytiden. Serien er basert på den sanne historien om en politietterforsker som risikerer karrieren og omdømmet for å fange en drapsmann, og er så spennende at det er vanskelig å la være å se alle de seks episodene på en gang!

IMDb: 7,5


web-grafikk-lykkeland

Lykkeland – NRK TV

En norsk favoritt! Er du nysgjerrig på hvordan det norske oljeeventyret startet? Da er denne prisvinnende NRK-serien noe for deg. Vi følger et knippe familier og personer i Stavanger i kjølvannet av historiens største oljefunn i 1969, og hvordan dette snudde opp ned på livet i byen.

IMDb: 7,9


Slik får du tilgang til strømmetjenestene

HBO Nordic og ABC Studios: Logg inn på ‘Mine sider’ og velg inn strømmetjenestene med poengene i tv-pakken din. HBO koster 40 poeng, mens ABC Studios får du for 15 poeng.

NRK TV: Med den nyeste dekoderen fra Altibox er NRK TV integrert i portalen.

Du finner strømmetjenestene i tv-menyen.

Meny