PRESSEMELDING

Hallingdal Breiband har fått nye eiere, se pressemeldingen. Alle kunder får mer info i Kundebrev.

Hallingdal Kraftnett, Hemsedal Energi og Ustekveikja Energi kjøper bredbåndsvirksomheten til Hallingdal Breiband.
Hallingdal Kraftnett har vært leverandør av nett og nettutbygger for Hallingdal Breiband siden fiberutbyggingen startet på begynnelsen av 2000‐tallet. Nå kjøper Hallingdal Kraftnett bredbåndsvirksomheten til Hallingdal Breiband, og tar inn Hemsedal Energi og Ustekveikja Energi som medeiere i det nye selskapet. Det nye selskapet vil tilby bredbånd og TV, samt
utvikle og tilby andre tjenester basert på høyhastighets bredbånd.
 
Utbyggingen av fiberbasert bredbånd i Hallingdal er utfordrende og kapitalkrevende, men viktig for innbyggere, næring og utvikling i regionen. For å være i stand til å videreutvikle tjenester,
kundeservice og tilgang til fiber slås nå bredbåndsvirksomhetene sammen. Dette sikrer arbeidsplasser og en bærekraftig og lokal forretningsmodell for videre fiberutbygging i Hallingdal.
 
Hallingdal Breiband omsatte i 2015 for 11 millioner kroner, og hadde et årsresultat på 594.000 kr. Både tidligere og nye eiere mener en sammenslåing av bredbåndsvirksomhetene bidrar til å skape større verdier lokalt, og sikre et fremtidsrettet og konkurransedyktig bredbåndstilbud til innbyggere og næringsliv. Sammenslåingen er viktig for å gjøre det mulig å fortsette satsingen på fiberutbygging og å tilby bredbåndstjenester i Hallingdal, basert på lokalt eierskap og lokale arbeidsplasser.
 
Den sammenslåtte bredbåndsvirksomheten vil bli lagt inn i et nytt selskap som får navnet Bruse AS, med hovedkontor på Gol.
Det nye selskapet vil være operativt fra 01.01.2017.
Eierskapet i det nye selskapet er fordelt med 60% Hallingdal Kraftnett AS, 25% Ustekveikja Energi og 15% Hemsedal Energi.
 
Geilo 01.12.2016
 
Audun Grynning, Daglig leder – Hallingdal Kraftnett AS
Bjørn Skaret, Daglig leder – Ustekveikja Energi AS
Per Gunnar Markegård, Daglig leder – Hemsedal Energi KF

Related Posts

Ingen treff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny