Prisendring på ditt Altibox fritidsabonnement

Du har i dag vårt Altibox fritidsabonnement med fiberbredbånd 80/80 og Altibox TV. Fra 1. mars og 1. september 2021 vil det bli en prisendring på ditt abonnement.

Bakgrunnen for prisøkningen er økt innkjøpspris fra TV leverandørene til Altibox, det gjør at vi desssverre ser oss nødt til å øke prisen på ditt abonnement.

Vi har valgt å gjøre prisendringen todelt og gir deg rabatt i 6 måneder, du får da en lavere månedspris frem til 1. september. Din nye månedspris fra 1. mars blir kr 599,- og fra 1. september vil din månedspris være kr 649,-.

Er du i bindingstid, det vil si at det er under 12 måneder siden du fikk aktivert dine Altibox-tjenester vil den nye prisen først tre i kraft når din bindingstid er over. 

Bruker du ikke ditt Altibox TV abonnement? Da kan vi tilby deg kun fiberbredbånd. Vi har hastigheter fra 100/100 og opptil 1000/1000. Du kan lese mer om våre hastigheter her. Usikker på hvilken hastighet du trenger? Spør oss så hjelper vi deg med rett abonnement.

Ønsker du å endre ditt abonnement må du sende en e-post til: post@bruse.no, da hjelper vi deg med å endre ditt abonnement og sender deg returlapp som brukes for å sende din tv dekoder(e) i retur til oss. Er du i bindingstid endrer vi ditt abonnement etter endt bindingstid. 

Meny