Prisendring på ditt Altibox fritidsabonnement

Du har i dag vårt Altibox fritidsabonnement med fiberbredbånd 80/80 og Altibox TV. Fra 1. mars 2021 vil ny månedspris på ditt abonnement være kr 649,-.

Bakgrunnen for prisøkningen er økt innkjøpspris fra TV leverandørene til Altibox, det gjør at vi desssverre ser oss nødt til å øke prisen på ditt abonnement.

Er du i bindingstid, det vil si at det er under 12 måneder siden du fikk aktivert dine Altibox-tjenester vil den nye prisen først tre i kraft når din bindingstid er over. 

Bruker du ikke ditt Altibox TV abonnement? Da kan vi tilby deg kun fiberbredbånd. Vi har hastigheter fra 100/100 og opptil 1000/1000. Du kan lese mer om våre hastigheter her. Usikker på hvilken hastighet du trenger? Spør oss så hjelper vi deg med rett abonnement.

Ønsker du å endre ditt abonnement må du sende en e-post til: post@bruse.no, da hjelper vi deg med å endre ditt abonnement og sender deg returlapp som brukes for å sende din tv dekoder(e) i retur til oss. Er du i bindingstid endrer vi ditt abonnement etter endt bindingstid. 

Meny