En av høsten største seriepremierer er rett rundt hjørnet! TNTs ‘Raised by Wolves’ byr på en stjernespekket rolleliste både foran og bak kamera.

Alien, Blade Runner, Gladiatoren – lista over storfilmer med Ridley Scott i regissørstolen er lang og imponerende! Nå debuterer han endelig som serieregissør. Merk 16. september i kalenderen! Norgespremieren går av stabelen på TNT. Og med Altibox får du strømmetjenesten for kun tre poeng! Velg inn allerede nå slik at du er klar til premieren.

 

 

Roboter og religiøs krig

Handlingen finner sted på en fremmed jomfruplanet, hvor to menneskelignende roboter har fått i oppgave å oppdra menneskebarn etter at jorden har blitt ødelagt av en massiv krig.

Men når en ark med en religiøs gruppe kalt ‘Mithraics’ ankommer planeten, oppstår det gnisninger og den voksende kolonien av mennesker trues med å bli ødelagt av religiøse forskjeller. Robotene oppdager raskt at å kontrollere menneskers tro og overbevisninger er en utfordrende oppgave.

 

Stjernelag

Foruten Ridley Scott som både produsent og regissør, har serieskaper Aaron Guzikowski (Prisoners) fått med seg et stjernelag bestående av bla. David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Prisoners) og Mark Huffam (The Martian) som produsenter. Foran kamera finner vi danske Amanda Collin, kjent fra ‘En frygtelig kvinde’ og ‘Jamestown’-skuespiller Abubakar Salim som menneskerobotene Mother og Father, mens ‘Vikings’-stjerna Travis Fimmel har rollen som Mithraics-sjefen.

‘Raised by Wolves’ hadde premiere i USA tidligere i september, og har allerede rukket å høste gode kritikker og hele 8,6 i vurdering på IMDb. Dette er definitivt en serie vi gleder oss til!


TNT

  • Broadcasting som inneholder  nye og eksklusive serier innen drama, krim og komedie
  • Kan velges inn med 3 poeng
  • Krever nye Altibox TV
  • Passer for: ungdom og voksne

 

Meny