Med strømmetjenestene fra Disney kan du se magisk underholdning for hele familien som Toy Story, Marvel, Jungelboken og mye mer. Dette har vært tilgjengelig på den store skjermen en stund, men nå kan du også se det direkte i Altibox-appen!

Tidligere i vår lanserte Altibox flere strømmetjenester på den store skjermen: Disney Channels Xtra, Disney Movies on Demand og serieuniverset ABC Studios.
Nå er også iOs-appen oppdatert til å inkludere disse tjenestene slik at du kan nyte underholdningen også på mobil og nettbrett. Samme mulighet for android kommer i løpet av høsten.

I Disney Movies On Demand får du et helt filmbibliotek med fantastiske fortellinger og storslåtte eventyr med kjente og kjære rollefigurer. Disney Channels XTRA inneholder et utvalg av de beste seriene og programmene fra Disneys tre tv-kanaler. Her får du seriepremierer og nye sesonger før de blir vist på tv.

Med ABC Studios kan du se hele sesonger av tv-serier fra ABC. Her finner du suksess-serier med berømte skuespillere og uforglemmelige historier som stadig oppdateres med nye sesonger og episoder.

Tjenestene oppdateres jevnlig med nytt innhold, og kan velges inn for 15 poeng hver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny