Juletiden er en fin anledning til å nyte en film sammen. Vi vil bidra til den gode stemningen ved å spandere en bra samling julefilmer, inkludert ‘Love Actually’.

Hva er “julestemning”? Det er nok forskjellig for alle, men generelt sett kan det nok beskrives med nøkkelord som “glede”, “godfølelse”, “håp”, “fellesskap”, “samvær” og “hygge”.

I en travel hverdag og et stadig sterkere kommersielt og materialistisk preg på julen, er det dog ikke alltid så enkelt å finne denne stemningen.

Heldigvis har vi hjelpemidler. Kjente og kjære julesanger bidrar selvsagt. Julepynt med trær og nisser og annet hjelper. Småkaker og snø, for de som er så heldige å ha denslags. Og selvsagt – det å sette på en god julefilm.

‘Love Actually’ blir av mange ansett som den ultimate julefilmen – og hos Altibox kan du i hele desember leie og se den når som helst, og gjentatte ganger hvis du vil, i filmkiosken på din Altibox TV, i Altibox-appen eller på nett-tv.

I tillegg byr vi på enda flere gode filmer til både store og små: ‘Jeg kommer hjem igjen til jul’, ‘En underbar jävla jul, ‘Gubben og Katten – Tidenes gladeste jul’, ‘Jul i Mummidalen’ og ‘Jul på Kutoppen’.

Og så har vi slengt med ‘Fucking Åmål’ bare for litt ekstra underholdning.

En god juletid ønskes deg og dine – fra oss i Altibox.

Meny