Når kvelden først kommer er det herlig å slenge seg nedpå og ‘forsvinne’ inn i en serie. Spenning? Kjærlighet? Drama? Komedie? I NRK TV-appen finner du et fantastisk utvalg som du kan se når det passer deg.

web-grafikk-nrk-mordwhitehouse

Mordene på White House Farm IMDb 7,3
Fengslende krimserie basert på en av Englands verste drapssaker. En familie blir funnet brutalt myrdet på en avsidesliggende gård – men hvem drepte dem?


web-grafikk-nrk-normal

Normal People IMDb 8,6
Sommerens store snakkis, og ikke uten grunn! En sår og vakker irsk serie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten.


web-grafikk-nrk-zozo

Zoeys spilleliste IMDb 8,2
Herlig musikalkomedie om den nerdete programmereren Zoe som lever et helt ordinært liv i San Francisco – helt til hun plutselig begynner å høre andres innerste tanker i form av sanger og musikalinnslag!


web-grafikk-nrk-raadebank

Rådebank IMDb 7,4
Denne rå og ekte dramaserien om en gjeng rånere fra Bø har tatt det norske folk med storm. Innspillingen av sesong 2 er allerede i gang, så nå er det perfekt tidspunkt å hive seg rundt å se sesong 1.


web-grafikk-nrktvlebuere

Le Bureau IMDb 8,7
We love! Vi følger den franske etteretningsagenten Malotru i en hyperrealistisk og avhengighetsskapende spionthriller. Vi teller 1, 2, 3, 4 sesonger, så her er det bare å snurre i gang.


web-grafikk-nrktvpoldark

Poldark IMDb 8,3
En må-se! Magisk familiesaga om den hjemvendte kaptein Poldarks kamp for å bygge opp livet sitt igjen. Britisk drama på sitt beste.


web-grafikk-nrktv-boldtype

The Bold Type IMDb 8,0
Dramaserie inspirert av livet til magasinet Cosmopolitan sin redaktør, Joanna Coles. Sesong 4 er på plass i NRK-appen, mens sesong 1 og 2 er på vei ut, så her er det bare å hive seg rundt og se i vei!


web-grafikk-nrktvvalkyrien

Valkyrien IMDb 7,4
Norsk thriller med fantastiske skuespillere. En dommedagsfantast og en deserat lege allierer seg og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum.


Barne-favoritter:

 

web-grafikk-nrk-pubertetscamp

Pubertetscamp
Velkommen til det flaueste sted på jord, PubertetsCamp! En humorserie som tar sikte på å få oss til å le høyt av den pinligste tiden i livet, nemlig puberteten. Her blir det svettestank, mensenflekker og kviser i massevis


web-grafikk-nrktv-zombielars

Zombielars
En gøyal og hjertevarm serie om zombier og hekser. Serien tar for seg viktige tema som tilhørighet, vennskap og det å skille seg ut.


web-grafikk-nrktv-klassen

Klassen
Norsk dramaserie om livet i klasserommet: En salig miks av kjærlighet, vennskap, utfordringer og samhold.


web-grafikk-nrktv-supernytt

Supernytt
Selv om man ikke er voksen, vil man likevel vite hva som skjer! Supernytt byr på dagsaktuelle nyheter for deg mellom 8 og 12 år!


web-grafikk-nrktv-karsten

Karsten og Petra
En favoritt blant de yngste! De to bestevennene Karsten og Petra, sammen med løveungen og frøken kanin, deler hverdagens gleder og utfordringer på sjarmerende vis.


Dette var bare et ørlite utvalg av alt vi gledelig ‘binger’ i NRK TV-appen. Elsker du humorserier? Foretrekker du drama? Vil du se enda mer krim? Eller digger du spenningsserier? Uansett hva slags serie du helst vil se finner du et rikt utvalg hos NRK! Sjekk her > 

Meny