Når kvelden først kommer er det herlig å slenge seg nedpå og ‘forsvinne’ inn i en serie. Spenning? Kjærlighet? Drama? I NRK TV-appen finner du et fantastisk utvalg som du kan se når det passer deg.

Le Bureau IMDb 8,7
We love! Vi følger den franske etteretningsagenten Malotru i en hyperrealistisk og avhengighetsskapende spionthriller. Vi teller 1, 2, 3, 4 sesonger, så her er det bare å snurre i gang.


Poldark IMDb 8,3
En må-se! Magisk familiesaga om den hjemvendte kaptein Poldarks kamp for å bygge opp livet sitt igjen. Britisk drama på sitt beste.


The Bold Type IMDb 8,0
Dramaserie inspirert av livet til magasinet Cosmopolitan sin redaktør, Joanna Coles. Sesong 4 er på plass i NRK-appen, mens sesong 1 og 2 er på vei ut, så her er det bare å hive seg rundt og se i vei!


Springflo IMDb 7,5
Elsker du krim? Se denne! Den ambisiøse politistudenten Olivia er uredd og nysgjerrig, og sammen med ekspoliti Tom dykker hun ned i brutale forbrytelser mange mener de burde holdt seg langt unna…


World On Fire IMDb 7,1
Intenst drama fra andre verdenskrig. Mens verden brenner følger vi personlige historier om lojalitet, og virkelighetens brutalitet, om tap og kjærlighet. Om å miste alt, men ikke håpet.


The Bay IMDb 6,8
Okey, så er vi kanskje litt svake for krim… Så her kommer nok et tips i den retningen. Miniserie på 6 episoder, og du har 15 dager før den løper ut. En politietterforskers mørke hemmelighet, to savnede tenåringer, tre – du er hekta. Push play!


Valkyrien IMDb 7,4
Norsk thriller med fantastiske skuespillere. En dommedagsfantast og en deserat lege allierer seg og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum.


NRK TV på tv-portalen

Med den nyeste dekoderen fra Altibox er NRK TV og NRK Super integrert i portalen.

Meny