I hele oktober spanderer vi en av de beste norske filmene noensinne – ‘Hodejegerne’ – på alle med Altibox TV! Sett av en kveld til å kose deg med Aksel Hennie og andre.

‘Det er stilt store forventninger til filmatiseringen av Jo Nesbøs roman Hodejegerne. Den innfrir dem alle’, skrev Birger Vestmo i NRK Filmpolitiet i sin anmeldelse, og fortsatte:

«Dette er en gnistrende god thriller, der spenningen holder hele veien, uten ett eneste dødpunkt!»

Og i hele oktober kan du altså når som helst, og gjentatte ganger hvis du vil, ta turen inn i filmkiosken på din Altibox TV, i Altibox-appen eller på nett-tv, og kose deg med leiefilmen ‘Hodejegerne’.

Filmen er laget basert på boken med samme navn skrevet av Jo Nesbø.

Handlingen i filmen foregår rundt Roger Brown.

Utover å være en mann på kun 1,68, er Roger en mann som tilsynelatende har alt; han er Norges mest vellykkede hodejeger, er gift med den altfor vakre galleristen Diana, har en altfor dyr villa, og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst.

Clas Greve, herlig spilt av Nicolaj Coster-Waldau kjent fra blant annet Game of Thrones, er den perfekte kandidaten til Rogers nye rekrutteringsoppdrag, med sin bakgrunn som tidligere elitesoldat og toppleder i elektronikkbransjen. Han er dessuten i besittelse av et verdifullt maleri. Roger øyner nå sjansen til å bli kvitt sine økonomiske problemer for godt – og setter i gang med å planlegge sitt største og siste kupp.

Men det viser seg at Greve også spiller et spill. Når Roger så bryter seg inn hos Greve, oppdager han noe som snur hele hans tilværelse på hodet, og snart må han flykte for livet.

 

Meny