Fra 8. mars er strømmetjenesten TV 2 Play igjen tilgjengelig hos Altibox.

Med TV 2 Play Basis får du tilgang til et stort univers av filmer og serier, i tillegg til nyhetssendinger og de kjente underholdningsprogrammene til TV 2 – som kan ses hvor du vil, når du vil.

De fleste med Altibox TV har fått TV 2 Play Basis automatisk inkludert i sitt abonnement uten poengkost frem til 8. april. Noen må på grunn av lavere poengnivå rydde plass i sitt tv-innhold for så å velge inn TV 2 Play Basis.

Vil du vite mer om TV 2 Play Basis, vite hva som skjer etter prøveperioden eller lære hvordan du kan oppgradere til andre pakker (for eksempel for å se Eliteserien) ? Gå litt lenger ned på denne siden.
Og har du ikke fått denne strømmetjenesten automatisk valgt inn? Trykk på knappen under.

Velg inn TV 2 Play Basis for 10 poeng


laptop-minesider

Slik velger du inn TV 2 Play Basis

 

Hos Altibox har du poeng som kan brukes til å velge kanalene eller strømmetjenestene du selv vil ha til enhver tid. 

Er du usikker på hvordan du kan velge inn TV 2 Play Basis eller andre strømmetjenester, så har vi laget en enkel guide som du kan følge her.

Merk også at for å bruke TV 2 Play Basis på din tv, i app og på nett, må du registrere deg hos TV 2.


Vil du oppgradere til andre Play-pakker?

Hvis du vil se samtlige kamper fra Eliteserien eller annet sportsinnhold i TV 2 Play, må du bestille en pakke som inneholder dette hos TV 2. Hvis du er innlogget som Altibox-bruker – gå til Mine sider for å bli det – får du tilgang til rabatterte pakker. Merk at du gjennom disse pakkene ikke får tilgang til Disney+.

Du kan også gå til play.tv2.no/pakker uten å være innlogget, gjennom disse pakkene får du tilgang til Disney+ – men merk at Disney+ ikke vil kunne sees på vår tv-dekoder Q22.

Bestill annen TV 2 Play-pakke her

Noe av det du kan se på TV 2 Play Basis

 

web-rookie
web-housewife
web-krypto
web-million
web-kompani
web-fbi
web-bestemenn
web-andes

Spørsmål og svar om TV 2 Play Basis

TV 2 Play Basis byr på et stort utvalg filmer og serier, nyhetssendinger, aktualitetsprogrammer og hele underholdningsarkivet til TV 2.
TV 2 Play Basis har korte reklamepauser før, under, og etter innholdet du spiller av.TV 2 Play Basis inkluderer ikke sport, som for eksempel Eliteserien. Ønsker du dette, må du oppgradere til en større TV 2 Play-pakke.

Du kan velge inn TV 2 Play Basis for 10 poeng på Mine sider: altibox.no/velgDu kan også velge å beholde et eksisterende abonnement du har direkte med TV 2 og logge på med dette, eventuelt opprette et nytt abonnement.

Du vil få tilgang til en strømmetjeneste med et rikt utvalg serier og filmer.

TV 2 Play Basis er kostnadsfritt inkludert hos mange av de med Altibox TV fra lansering 8. mars og til 8. april. I denne prøveperioden kan du ikke velge ut TV 2 Play Basis, men det koster deg heller ingenting å ha det innvalgt.

Da vil TV 2 Play Basis koste 10 poeng for alle, og du må velge det ut på Mine sider dersom du ikke ønsker å beholde denne strømmetjenesten.
Hvis du i en periode skulle ende opp med minuspoeng, vil ikke dette koste deg noe i kroner, men du vil heller ikke kunne gjøre endringer i ditt tv-innhold før du er i null.Hvis du står med minuspoeng over en lang periode, forbeholder vi oss retten til å endre i ditt tv-innhold slik at du ender opp med null poeng.

Dessverre har vi ikke kunnet gitt alle tv-abonnenter kostnadsfri prøveperiode på TV 2 Play Basis, men om du ikke har fått det, står du fritt til å velge det inn (og ut) for 10 poeng på Mine sider. Hvis du ikke har nok poeng til å velge inn TV 2 Play Basis, kan du bestille flere poeng her.

Hvis du har valgt inn TV 2 Play Basis hos Altibox, vil du ha tilgang også gjennom TV 2 Play-appen på enheter som mobil, pc eller nettbrett. PS: Dette krever at du registrerer din informasjon hos TV 2.

Hvis du allerede har et TV 2-abonnement som du ønsker å beholde, kan du velge å gjøre det.
Andre alternativer er å slå dette sammen med Altibox-kontoen. Da må du gå inn på TV 2 Play via dekoder og registrere bruker/konto når du blir bedt om det. Dersom du da legger inn samme brukerinfo som allerede ligger på abonnement fra TV 2, vil du få valg om å slå sammen kontoene for å unngå dobbelfakturering.
Du kan også gå direkte inn på din bruker på play.tv2.no, si opp ditt TV 2-abonnement og så velge inn TV 2 Play Basis for 10 poeng på Mine sider hos Altibox.

TV 2 Play Basis kan velges inn for 10 poeng på Mine sider.

Nei, du står fritt til å velge inn og ut TV 2 Play Basis akkurat som det passer deg.

TV 2 Play Basis koster deg kun 10 poeng, og er en reklamefinansiert tjeneste som viser reklame før, under og etter sendingene. Hvis du ønsker å oppgradere til en pakke uten reklame, kan du gjøre det på denne siden.

TV 2 har kjøpt rettighetene til å vise Eliteserien, og har bestemt at noen av kampene skal vises på TV 2 Direkte og andre TV 2 Sport 1 – som du kan velge inn for 5 poeng på Mine sider. De fleste kampene i årets sesong vil kun vises på TV 2 Play. For å oppgradere til TV 2 Play Premium, som er pakken som kreves for å se Eliteserien, må du logge inn på denne siden med din Altibox-bruker og bestille tilgang der. Dette krever at du allerede har valgt inn TV 2 Play Basis for 10 poeng på Mine sider. Du kan også bestille pakken TV 2 Play Total direkte hos TV 2, da vil du også kunne se Eliteserien gjennom TV 2 Play på din Altibox-dekoder.

På grunn av rettigheter må abonnement med tilgang til Disney+ bestilles direkte fra TV 2. Merk at Disney+ ikke kan spilles av direkte på vår Q22-tv-dekoder – det krever nemlig tilgang til Disney-appen.

Først og fremst for å sikre at du ikke har dobbelt abonnement, men TV 2 ønsker også å kunne informere om TV 2 Play Basis-produktet, samt oppsalgsmuligheter.

Hvis du har oppgradert til et annet TV 2 Play-abonnement enn Basis-produktet som er tilgjengelig på Mine sider hos Altibox, må du ta kontakt med TV 2, siden ditt kundeforhold er hos dem. Det samme gjelder hvis du har problemer med avspilling på TV 2 Play.

TV 2 har også en egen hjelpeside for Altibox-brukere her, så sjekk ut den: https://hjelp.tv2.no/hovedkategori/leverandorer/altibox

Meny