Serier du kan binge i førjulstiden

Mørke, kalde og lange kvelder innbyr til perfekt stemning for gode serier i sofakroken. Vi vet hvor vanskelig det er å finne gode serier i jungelen av underholdning der ute, så derfor har vi gjort jobben for deg:

Alle tv-abonnement hos oss har inkludert en pott med poeng som kan brukes til å velge eget innhold. Du kan bytte inn og ut kanaler, sportspakker og strømmetjenester akkurat når du vil OG så mye som du vil. Det gjør du ved å logge på Mine Sider – der du også adminstrerer resten av kundeforholdet ditt.

Men for å gjøre det litt enklere for deg, kan du sjekke våre tips på hva du bør velge inn den neste uka

Trenger du flere poeng?

Vi ser at mange ønsker seg flere poeng. Derfor har vi laget noen poengpakker du kan kjøpe for å fylle på med enda mer underholdning. Og du? Nå har vi faktisk satt ned prisen på poengpakkene. Sjekk ut

VIAPLAY – 50 Poeng

Du finner en HAUG med gode serier på Viaplay, vi har plukket ut noen få som du kanskje ikke allerede har fått med deg:

TV2 PLAY – 50 Poeng

For deg som elsker reality, gode serier og dokumentarer. Her får du også hele C Mores univers = mye underholdning for poengene dine!

NB! Det er 30 dagers avtalerperiode på TV 2 Play, men det er det verdt!

FilmFavoritter – 15 poeng

Ja, så er jo ikke dette serier, da, men denne er for god til å utelates. Denne strømmetjenesten bugner over av gode, gamle klassikere, sånne skikkelig gode filmer du bare kan se igjen og igjen.

 

 

Meny