Dagene blir kortere og regnværsdagene hyppigere. Vi trenger sårt en god latter for å få oss gjennom høstmørket. Ofte skal det ikke mer til enn en morsom tv-serie.

Etter et spesielt år har vi alle godt av å roe ned et par hakk og unne oss litt humor i hverdagen. En god latter reduserer stress, sies det.

Så synk ned i sofaen og slipp latteren løs – her er et knippe nye og klassiske serier som garantert vil trimme lattermusklene:

Nye favoritter:


Klassikere vi kan se om og om igjen:

 

The Office (US) – HBO Nordic – IMDb 8,9

Vi ler høyt og føler på samme tid sterk sympati for de stakkars sjelene som må lide seg gjennom arbeidshverdagen i Dunder Mifflin Paper Company. Og på toppen av det hele må de hanskes med kanskje tidenes kleineste og kjipeste sjef. Har du ikke sett den, se den. Og har du sett den – ja så se den igjen!

Seinfeld – Sumo Film og Serier – IMDb 8,8

Selv om det er 31 år siden vi først ble kjent med den nevrotiske standup-komikeren Jerry Seinfeld og de like nevrotiske vennene hans George, Elaine og Kramer, er serien like morsom og relevant i dag. En tidløs klassiker som banet vei for sitcom-sjangeren!

Scrubs – ABC Studios – IMDb 8,3

Humor og tragedier om hverandre – det er hverdagen for dr. John J.D. Dorian og de andre ansatte på Sacred Heart Hospital. Dette er en go-to når vi ønsker en serie som får fram både tårene og latteren!


Altibox TV

  • Strømme- og tv-tjeneste som lar deg skreddersy din egen tv-pakke
  • Velg blant en rekke strømmetjenester og kanaler. Vi fyller stadig på flere
  • Altibox-appen lar deg se tv i hele EU – og offline
  • NRK TV- og NRK Super-appene integrert i tv-menyen
  • ‘Start forfra’-knapp, inntil 1000 timer opptak og programarkiv

Få mer av det du vil ha: Les mer om Altibox TV > 

Meny