TV 2 Sumo Film og Serier inneholder et utrolig stort utvalg underholdning. For å gjøre det enklere for deg å velge, kommer vi her med våre anbefalinger til serier du kan se.

Vi har tatt på oss jobben med å gå gjennom alt det som ligger hos TV 2 Sumo Film og Serier i dag for å gi deg noen anbefalinger. Så velg inn den nye strømmetjenesten vår på altibox.no/velg nå, og la nye og gamle serier rulle over skjermen i sommer!


1. Pacific Blue
Ingen sommer er komplett uten denne herlige 90-talls sykkelpolitiserien, og denne sommeren vil alle sesongene bli tilgjengelig på Sumo Film og Serier. Perfekt til regnfulle sommerdager og varme sommerkvelder!

Velg inn Sumo Film og Serier på altibox.no/velg, og du kan se serien direkte på din Altibox TV eller hos Sumo.

 


2. Broen
Hvis det er én skandinavisk serie du må se, er det denne. «Broen» er rett og slett utsøkt! En kvinne blir funnet myrdet på grensen mellom Sverige og Danmark, og følgene er store i begge land.


3. Hjerteslag
Handler om Anders og Mio som har en one night stand og blir gravide. Høye terningkast i alle anmeldelser! Hver episode varer i snitt i ti minutter, hvilket er glimrende hvis du trenger en kjapp pause fra hverdagen.

 


4. Seinfeld
En serie om ingenting ble en av verdens største tv-programmer. Seinfeld er humor basert på fantastiske karakterer og underlige hverdagssituasjoner. Kan ses om igjen og om igjen.


5. Dag

Atle Antonsen er herlig i rollen som Dag Refsnes, samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. På lag fantastiske skuespillere som Tuva Novotny, Anders Baasmo Christiansen og Agnes Kittelsen, blir dette en utrolig bra norsk serie.

 

I denne dokumentarserien lever Petter Nyquist som en vanlig innsatt i Halden Fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene i det som ofte omtales som verdens mest humane fengsel.

 


7. The Truth about the Harry Quebert Affair
Fengslende drama hvor man bare vil se mer og mer! Med norsk-ættede Kristine Froseth og Patrick ‘McDreamy’ Dempsey i hovedrollene, utgjør glitrende skuespillerprestasjoner og en spennende storyline årsaken til at dette er en serie du bare ‘må’ se.


8. Friday Night Lights
“High school football-drama i Texas” høres kanskje ikke ut som noe alle burde se, men denne serien er super underholdning. Fine historier, bra skuespillere, sport, action, kjærlighet – den har alt! Clear eyes, full hearts, can’t lose.
OBS! Kun tilgjengelig frem til 31. juli – can you binge it?

 

Clear eyes, full hearts, can't lose

9. Love Life
Flunkende ny romantisk komiserie med fabelaktige Anna Kendrick i hovedrollen som Darby, en av mange hardtarbeidende New Yorkere som drømmer om å finne ekte kjærlighet. Dette er en gøyal reise i kjærleikens merkverdige verden. Bli med på turen!

 

Love Life på TV 2 Sumo

10. Hotel Cæsar
Man kan ikke lansere Sumo Film og Serier uten å nevne at selve flaggskipet blant TV 2s mange serier ligger lett tilgjengelig her. Jepp, alle 3123 episodene! Så da har du litt å se på…


Fant du mot formodning ikke noe som fristet? Velg inn strømmetjenesten på altibox.no/velg og let selv  – det finnes utrolig mye bra som ikke er nevnt i denne listen!


Når du tar i bruk TV 2 Sumo Film og Serier, vil du, om du takker ja til det, fremover få mail direkte fra Sumo om serienyheter samt andre forslag til hva du kan se.

 

Meny