Få siste nytt fra hytta – rett til sofaen hjemme

Blogg
[vc_empty_space height=”20px”]
Som hytteeier vet du at hytta krever mye klargjøring og vedlikehold. Sesong- og værskifter kommer ofte som julekvelden på kjerringa, og med Hitch-appen kan du overvåke og styre hytta hjemmefra. Det er til å få hyttepuls av.

Kom i gang med vår hyttepakke

[vc_empty_space height=”20px”]

Det norske hyttekonseptet er kjent over hele verden som stedet der nordmenn drar for å nyte ro og fred i en ellers hektisk hverdag. Mange utlendinger stusser over hvorfor vi søker det enkle, gammeldagse livet når det alltid finnes et luksushotell rundt neste sving. Men det vet vi: En tur på hytta gir oss ro i sjelen og sjansen til å senke skuldrene. Alt dette er godt, så lenge den gode følelsen av ladede batterier ikke kommer i skyggen av en fornemmelse av at noe er galt.

Få status på hyttas tilstand

Ble egentlig alle vinduer og dører lukket etter helgeturen – hvor mange ganger har du ikke hatt den gnagende følelsen av å ikke være helt sikker? Med Hitch-appen slipper du å ta en u-sving når du er halvveis på hjemturen. Du trenger ikke lenger å ligge søvnløs hjemme, grublende på om hytta er ribbet for verdier når du låser deg inn neste gang. Hitch gir deg svar på om alt er i orden, og du får også beskjed om noe uventet skulle skje. Du kan fjernstyre lyset, og skru det av og på slik at det ser ut som det er folk på hytta. Det er til og med mulig spille av musikk i hytta via Sonos. Nok til å få den mest drevne innbruddstyv til å luske slukøret vekk!

Du trenger: Sonos-anlegg og smartpære eller smartplugg til lampene.

Trygg med kameraovervåkning

Selv om vi elsker hyttelivet, har vi dessverre ikke mulighet til å være der hver helg. Blir det lenge mellom turene kan enhver hytteeier kjenne på uroen – er alt greit på hytta? Med Hitch-appen og overvåkningskamera kan du overvåke hyttas kriker og kroker fra sofaen hjemme. Se til at alt er i orden, og få status på dører og vinduer med sensorer som varsler deg direkte i appen. Det er også mulig å koble på en alarmsirene, som virkelig lar høre fra seg om uønskede er på ferde.

Du trenger: Kamera fra D-Link eller Logitech og magnetkontakt for dør og vindu.

Kom til oppvarmet hytte

Vi kan vel alle være enige om at det ikke er spesielt stas å komme frem til en iskald hytte som bruker to døgn på å bli skikkelig varm. (Derav utlendingenes undring til den norske hyttekomforten.) Enda verre er det om det blir så kaldt at rør sprekker og vannlekkasjen gir både strikketøy, kasseroller og brettspill en svømmetur mens du aner fred og ingen fare hjemme. For din del blir det kostbart og medfører gjerne mye arbeid og mange telefoner. Med Hitch fjerner du risikoen for oversvømmelse fullstendig ved å styre temperaturen. Still inn minimums- og maksimumstemperatur i hytta, slik at rørene aldri blir for kalde. Temperaturreguleringen til Hitch er energibesparende, og gir full kontroll på kostnadene. Men den beste bonusen? En deilig og varm hytte når du kommer frem fredag kveld.

Minimer brannfaren

Mange hyttebranner starter i elektriske apparater som ikke har blitt slått av. Hitch gir deg full kontroll på alle elektriske apparater som er tilknyttet appen, og varsler straks om røykutvikling og brann.

Du trenger: Røykvarsler og smartplugg til kaffetrakteren.

Merk! Temperatur- og fuktighetsmåler lanseres i midten av november.

Ta vare på «familiemedlemmet»

Med disse tjenestene tør vi påstå at Hitch kan løfte det høyt verdsatte hyttelivet enda et par hakk. For hva er vel bedre enn å vite at hytta har det bra når du er hjemme? La hytta få den oppmerksomheten den fortjener – i den norske folkesjela er den jo tross alt som et familiemedlem å regne.

[vc_empty_space height=”30px”]

Kom i gang med vår hyttepakke

Hyttepakken er en del av vår smarthusløsning og kan senere bygges ut med flere tilleggsprodukter som gjør hverdagen litt enklere.

[vc_empty_space]

Related Posts

Ingen treff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny