ENDELIG er engelsk fotball tilbake, og årets sesong lover å bli et kalas ulikt noe vi har sett før. Du vil definitivt ha med deg hvert eneste spark på ballen i Premier League!

Nå på fredag kl. 21:00 tar Liverpool imot nyopprykkede Norwich, og med det er Premier League-sesongen 2019/20 i gang! Vi har 38 magiske serierunder foran oss, og det vil være drama, overraskelser, flotte mål og fantastisk fotball i hver eneste runde frem til avslutningen 17. mai (husk å be om togfri allerede nå!).

Er du klar? Bestill TV 2 Sport Premium nå for å se alt!

Hard kamp i toppen

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sikter mot gull, men hindrene er mange og store. Bynabo City har et sterkere lag enn noen gang, og ser ikke ut til å slippe opp gassen. Liverpool var nær uslåelige i fjor, og det er ikke mange grunner til å tro at de blir dårligere i år. Tottenham har forsterket laget(!), Arsenal er Arsenal, og alle lurer på hva Chelsea kan få til under overgangsnekt og uten Hazard, men med legenden Frank Lampard som manager.

Heldigvis kan du få med deg kampene på TV 2 Sport Premium, og følge utviklingen selv!

Ikke nok spenning for deg med kun Premier League? For kun kr 50,- ekstra kan du inkludere C More Film og Serier i TV 2 Sport Premium-pakken.

Mer fotball til deg!

Nytt av sesongen er at det blir flere direktesendte kamper fra den engelske toppligaen, hvor blant annet et nytt kamptidspunkt innføres lørdag kveld med avspark kl. 20:45. Det betyr at TV 2 Sport Premium vil tilby inntil 7 direktesendte kamper i runden. I utvalgte runder som Boxing Day og midtukerunder vil det tilbys enda flere direktesendte kamper enn tidligere.

Premier Leagues kamptider i en runde vil se slik ut: Fredag eller mandag klokken 21:00. Lørdag klokken 13:30, 16:00, 18:30 og utvalgte lørdager klokken 20:45. Søndager klokken 15:00 og 17:30.

Bestill TV 2 Sport Premium her

Meny