Poeng, strømmetjenester, kanaler, eller sportspakker. Se mulighetene du får med tv-dekoderen fra Altibox!

Vi snakker om poeng, strømmetjenester og kanaler. Begreper som for oss som jobber med Altibox-produktene daglig er helt selvfølgelige, men for deg eller samboeren eller naboen gir det ikke nødvendigvis like mye mening?

Selv om kundene er ulike i både alder, livssituasjon og preferanser har dere likevel noe til felles: Et ønske om å få mest mulig utav summen som betales for tv-pakken, med frihet til å sette sammen de tv-kanalene og strømmetjenestene dere vil se på skjermen.

Dette har vi løst med at hver tv-pakke byr på en pott poeng som du råder over.

 

Slik gjør du endringer

Ja, det er faktisk  enkelt:

Alle valgfrie tv-kanaler og strømmetjenester er verdsatt med en poengverdi, og når du logger inn på ‘Mine sider’ og trykker på knappen ‘Velg ditt tv-innhold’ får du se både antall poeng du har til rådighet, pluss alle tv-kanalene og strømmetjenestene du kan velge mellom. Her kan du altså fritt styre hvilket innhold du får tilgang til på tv-en din!

Les videre for guide og bilde-eksempler:

Så mange poeng har du
På hver av kanal-pakkene, kanalene og strømmetjenestene står det hvor mange poeng valget koster, og i toppen kan du se hvor mange poeng du selv har til rådighet til enhver tid.

web-v3

Det grønne sjekk-merket
Alle kanalene og strømmetjenestene du har tilgang på i dag vil du se på denne siden markert med et lite grønt sjekk-merke i høyre hjørne. Hvis du vil velge bort innhold klikker du på bildet av det du vil droppe. Da vil du se at sjekk-merket forsvinner og du ‘får tilbake’ poengene i potten din. Klikke så på bildet av det du vil bruke poengene dine på, og det grønne sjekk-merket dukker opp. NB! Husk å lagre!

web-v2

NB! Lagre, lagre, lagre
For å lagre valgene dine scroller du tilbake til topps og trykker på den blå knappen. Glemmer du å lagre før du klikker deg ut fra siden beholder du samme valg som før.

web-v1


Dette kan du velge

Strømmetjenester lar deg se filmer og serier når du vil. Finn HBO Nordic, Viaplay, TV 2 Play, NRKTV, Godt Norsk og flere på tv-dekoderen under menyvalget ‘strømmetjenester’. 

Kanaler viser innholdet etter sendeskjema. De fleste har også et tilhørende arkiv som lar deg se sendingen når du vil innen 5-7 dager.

Sportspakker er en samling kanaler som viser sport – f.eks. fotball, golf og Formel 1.


Koster det noe å endre innholdet?

Nei. Heldigvis ikke!

Det er ingen begrensning på hvor mange ganger du kan endre innholdet i tv-pakken din, og du betaler ikke noe ekstra for å gjøre endringer på ‘Velg ditt innhold’-siden. Sånn sett kan du velge fotball-kanalene til kampen du bare må se eller strømme favorittserien fra strømmetjenesten hele helga.

Da er det bare å velge og vrake i dine favoritter! 

Se inspirasjon til kanaler og strømmetjenester >

Meny