Ida og Sverre stupte i det. Tok med seg rubbel og bit og sine tre barn, fra hverdagen i Bergen, til et falleferdig småbruk på Stord. Se ‘Drømmen om et småbruk’ eksklusivt i strømmetjenesten Godt Norsk.

Småbruks-drømmen: Mange leker med tanken om et liv tettere på naturen. Om fuglekvitter, egendyrka kost, kvalitetstid og harmoni … 

Men så bare: Jobb, barnehage, skole, aktiviteter, verv, venner, alt! Og så blir man i livet sitt, det vanlige, trygge, som man alltid har kjent. Og lar ‘småbruk’ forbli et Finn-søk.  

Men det finnes de som bare gjør det. Kjører på. Som følger drømmen.  

Småbruk på landet > livet i byen

Ekteparet Ida og Sverre levde et vanlig liv i Bergen, med sine tre barn. Så, i 2020 kuppet de en forfallen gård, pakket ned livet, og tok sjansen på drømmen.  

I forbindelse med en tvangsauksjon på 20 minutter fant og kjøpte de en gård. Med det forandret de livene sine, forteller produsent Trude Refsahl.

For sjansen familien grep resulterte i en dokumentarserie. I seks episoder følger vi gjengen i innsats og lykke. Utfordringene står i kø, og det ‘enklere livet’ krever innsats. Vil familien angre valget sitt?  

Se serien her

 

Sjekk traileren her:

Meny