Uansett om solen steker eller regnet høljer ned, blir dette en god sommer. Med Altibox-TV har du nå nemlig tilgang til TV 2`s kanaler utenfor hjemmenettverket. Og fra 9.juli legges TV 2 Sport 1 inn i TV-tilbudet! Les mer om hva du kan se på TV 2-kanalene i sommer.

Om du vil starte morgenen med 12-åringer i luftige svev i Klatrekampen, følge norske sykkelhåp opp og ned fjellsider i Tour de France eller nyte kvelden med Allsang på Grensen, kan det nå gjøres både hjemme, på hytta eller på rivieraen. Ja, egentlig stort sett hvor enn du befinner deg i inn- og (europeisk) utland. Endelig kan du se de lineære TV 2 kanalene også utenfor hjemmenettverket!


Fotball til folket

Våre fotballinteresserte seere har all grunn til å juble, da TV 2 Sport 1 endelig blir tilgjengelig. Og det akkurat i tide til å følge starten på Rosenborg og Brann sine Europa-eventyr. Kanalen viser kamper fra Champions League, Europa League, landslagsfotball og Premier League. Ferien byr blant annet på Champions League- og Europa League-kvalifisering, Afrikamesterskapet og Gold Cup, så her er det mye bra i vente.

Mer informasjon om TV 2 Sport 1 kommer i neste uke.


Sommerfavoritter på TV 2

Her finner du noen av sommerens sendinger på TV 2s kanaler. Finn dine favoritter i tv-guiden her


web_tv2_klatring
Klatrekampen

Grytidlig spenning for barna! Med Cecilie Skog som programleder møtes 12-åringer fra hele landet til lagkonkurranser langt over bakkenivå. I «Klatrekampen» testes både høydeskrekk, samarbeidsevner og konkurransenerver i klatreparken på Domkirkeodden på Hamar.
Sendes lørdager kl. 06:15.


web_tv2_allsang
Allsang på grensen

Ingen sommer uten allsang. Katrine Moholt er tilbake med ny sesong og et stjernelag av artister og medprogramledere. Både norske og internasjonale stjerner får skinne akkompagnert av allsang fra publikum.
Sendes torsdager kl. 20:00.


web_tv2_sykepleie
Sykepleierskolen

Bli med til Fredenlunds sygehus, Danmark, 1952, hvor bestyreren har tatt et kontroversielt valg: Å utdanne menn til sykepleiere. Følg Erik og Anna som går mot samfunnets normer for å følge drømmen.
Sendes mandager kl. 22:50.


web_tv2_badehotellet
Badehotellet

Nok en dansk perle! Turen går tilbake til det sjarmerende Badehotellet ved Vesterhavet. Året er 1939 og våre danske venner lever livet med drømmer, romantikk og intriger. Samtidig kaster Europas hendelser skygger over tilværelsen.
Sendes mandager kl. 21:40.


web_tv2_stocholm
Sthlm Rekviem

Svensk krim basert på bestselgende romaner til forfatter Kristina Ohlsson: Politikvinnen Fredrika Bergman blir del av en etterforskningsgruppe som løser drapssaker i en mørk, svensk hovedstad.
Sendes søndager kl. 21:45.


web_tv2_baywatch
Baywatch

Om solen ikke skinner hele ferien, så steker den definitivt på Santa Monica Beach. Få et gjensyn med legendariske badevaktene i Baywatch i remastret HD-versjon.
Vises hverdager på TV 2 og TV 2 Livsstil.


Tour de France

Sommerens styrkeprøve kommentert av Johan Kaggestad og Christian Paasche, med fast kveldsmagasin fullt av høydepunkter og intervjuer. Følg hele seks (!) norske håp sammen med resten av sykkeleliten i verdens største sykkelritt.
Vises i perioden 6. juli – 28. juli.


God sommer Norge

TV 2s eget sommerprogram med rullerende programlederduoer, reisende reportere og åpent studio på Aker Brygge tar imot varierte og spennende gjester fire kvelder i uka, fra 29. juli – 23. august.


Sommerfotball

Nå kan du nyte starten av Rosenborg og Brann sine eventyr i europeisk fotball. Trønderne drar til nord-irske Linfield onsdag 10. juli kl. 20.45, før Bergen inntas av irske Shamrock Rovers Dublin dagen etter kl. 19.00. Fotball VM for kvinner ruller på skjermen til 7. juli, mens CONCACAF Gold Cup og Afrikamesterskapet løper til henholdsvis 18. og 19. juli.

Meny