En tur hjemmefra trenger ikke gå på bekostning av underholdningen. Ta med deg Altibox-appen på ferie!

Tærne dupper i saltvannet, sola steker, og det drypper av ispinnen. Det er sommer. På hytta, i teltet, på biltur, og på etterlengtet besøk til venner og kjente som til hverdags bor milevis unna. Ferie, ass! Det er deilig!

Har du ikke Altibox-appen? Last den ned her >

Vi kan ikke si så mye om hva du bør pakke i bagen før avreise, men vi har et par tips før ferden starter:

 

  1. Smarte valg! Valgfrihet er gull! Og før ferien bør du sørge for at underholdningspakken din er stinn av favorittene dine. Du får enkelt oversikt over ditt innhold på Mine sider, og kan velge inn eller ut det du vil. Kanskje du vil bruke poengene dine på strømmetjenester i ferien? Eller ‘må’ du ha alt av fotball tilgjengelig? Velg selv!
  2. Last ned favorittseriene dine så du kan se de offline. Da er du ikke avhengig av nett-dekning. Praktisk til fjells, praktisk på reisen. Vi lukker øynene og drømmer oss bort til telttur med støle ben etter bestigning av dagens høydemetre, med solnedgang, kakao på primus, og favorittserien som avslutning på dagen…
  3. Favoritter på opptak. Ja, for på ferien er det herlig å glemme klokka og ta livet som det faller seg. Da er det praktisk å sette serier, filmer og dokumentarer på opptak. De samler seg oversiktlig under ‘mine opptak’ i appen.
  4. Programarkivet. Om du ikke har satt på opptak, finner du sannsynligvis programmet igjen i programarkivet. Her lagres nemlig de aller fleste sendingene i hele 7 dager etter visning, slik at du kan finne igjen programmene du gikk glipp av.

     

 

 

 

 

Meny