Altibox’ nye avtale med TV 2 er godt nytt: Nå har du nemlig tilgang til TV 2-kanalene utenfor hjemmet, og fotballfans vil endelig få TV 2 Sport 1 i kanalpakken!

«Vi er fornøyde med å ha landet en ny og fremtidsrettet avtale med TV 2. For Altibox har det vært viktig å sikre tilgang til alt det gode innholdet fra TV 2 på den måten kundene hos våre lokale Altibox-partnere foretrekker», sier styreleder i Altibox Toril Nag.

Den nye avtalen omfatter alle TV 2-kanalene, TV 2s sportskanaler, C More, samt TV 2 Sumo og strømmetjenesten NF+ fra Nordisk Film.

Se et utvalg av sommerfavoritter fra TV 2s sendeskjema

Se på alle skjermer, overalt!

Nå er det åpnet opp for å vise live-sendinger fra TV 2-kanalene, unntatt TV 2 Sport Premium, utenfor hjemmenettverket. Det betyr at både du kan kikke på TV 2-nyhetene på bussen, og få med deg TV 2`s sendinger fra Tour de France selv om du drar på ferie til Frankrike eller et annet EU-land. Alt du trenger er riktig app.

«Dette er en viktig avtale for begge parter. Den sikrer at Altibox-kundene får tilgang til alt det gode TV 2-innholdet på alle plattformer», fastslår Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Les mer om at du kan ta med deg Altibox på ferie

TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og filmstrømming kommer

Nyheten som alle fotballfans vil sette mest pris på med den nye TV 2-avtalen, er at Altibox sine TV-kunder nå får tilgang til TV 2 Sport 1, som viser Champions League, Europa League og annen fotball. Her er det kun noen siste få justeringer som trengs før vi er live! Planlagt lansering er tirsdag 9. juli, så trøndere, bergensere og alle andre kan glede seg til å følge Brann og Rosenborg i kvalik-kampene i neste uke!

Avtalen inkluderer også et punkt om å integrere TV 2 Sumo som en app i Altibox sin TV-portal. Det betyr at TV 2 Sumo vil være enkelt tilgjengelig på nye Altibox TV for de som ønsker å abonnere på tjenesten. Dette vil kreve en del utvikling for å klargjøres, så nøyaktig når det er mulig å ta i bruk vil bli klart på et senere tidspunkt.

Når det gjelder strømmetjenesten NF+ fra Nordisk Film, som byr på om lag 200 nordiske filmer, vil mer informasjon om når denne er tilgjengelig komme i løpet av høsten.

Meny