Er du en gamer, vil du bli det, eller har du en i familien? Her er spilltips til både nybegynner, viderekomne og ekspert.

Hva skal du spille?
Uansett hva slags personlighet, interesser og gaming-utstyr du har, finnes det et spill for deg! Utfordringen er å finne det blant alle valgmulighetene. Men vi har noen tips som kan være riktige for deg!

 

Assassin’s Creed
En klassiker som per i dag består av åtte hovedspill og en rekke mindre spill, samt bøker, tegneserier og filmer. Snik deg rundt og utforsk en fantastisk verden.
PS: I november kommer Assassin’s Creed Valhalla, som blant annet har Norge som setting.

Kjøp til XboxKjøp til PlaystationKjøp til pc  (Aldersgrense: 18 år)


Return of the Obra Dinn
Et herlig mordmysterium laget av mannen bak det avhengighetsskapende ‘Papers, Please’. I ‘Obra Dinn’ blir du ploppet ned på et skip hvor noe forferdelig har skjedd, og du må finne ut hvordan alt henger sammen. Krevende, kult, og kanskje det perfekte spillet for deg?

Kjøp til XboxKjøp til pcKjøp til Playstation (Aldersgrense: 16 år)


Minecraft

Et godt spill for alle fra barn til pensjonister. Her kan du bygge, leve, slåss, samarbeide og mye mer. Ble innlemmet i World Video Game Hall of Fame i juni, og med god grunn. Over 126 millioner aktive brukere – vil du bli en av dem?

Kjøp til pc, mobil, Xbox, Playstation og mer  (Aldersgrense: 7 år)


Forza Horizon 4
Bilspill har vært populært på alle plattformer siden Commodore 64, men aldri har det sett så bra ut eller føltes så ekte som i det nyeste Forza. Samle biler. Kappkjør. Utfør stunt. Skap. Utforsk. Her har du mye å gjøre!

Kjøp til Xbox og pc  (Aldersgrense: 3 år)


Football Manager 2020
Her kan du, som Ole Gunnar Solskjær gjør i virkeligheten, utleve drømmen om å styre en fotballklubb. Oppnår du suksess, eller får du sparken? Et enkelt spill på overflaten, men utrolig detaljert hvis du vil få med deg alt.

Kjøp til pcKjøp til mobil (Aldersgrense 3 år)


Fortnite

Alle har hørt om Fortnite, men hva er det som gjør det så engasjerende for så mange? Det kan du best finne ut ved å prøve selv! Med kløkt og kjappe fingre kan du komme langt.

Kjøp til Xbox, Playstation, pc og mobil (Aldersgrense: 12 år)


Red Dead Redemption 2
Kanskje det beste spillet noensinne. Du befinner deg i 1899, en tid der den ville vesten er i ferd med å temmes (eller kanskje ikke?), og har en hel, vidunderlig verden å boltre deg i.

Kjøp til PlaystationKjøp til XboxKjøp til pc


Altibox ❤ Gaming

Uansett hvilket nivå du er på og uansett hvilken konsoll du gamer på, er god tilkobling til internett essensielt når man spiller spill. Altibox setter gamere først, og du kan være trygg på at du får raskt nett, lav ping og førsteklasses kundeservice.

 

Meny