Juletiden og starten av det nye året er spekket med idrett på høyeste nivå, og den sportsinteresserte kan blant annet se fotball, dart, ishockey, langrenn, amerikansk fotball, håndball, og selvsagt den tradisjonsrike Hoppuka.

Fotball

Julen er en travel tid for fotballspillere, og en underholdende tid for elskere av fotball. I løpet av den neste måneden skal det spilles hele 60 Premier League-kamper, deriblant godbiter som Liverpool – Manchester United! 26. desember, i fotballens verden kjent som Boxing Day, regnes som britisk fotballs nasjonaldag, og er definitivt noe man bør få med seg!

Premier League ser du på TV 2, mens Viasport viser divisjonene under – Championship, League One, Leauge Two, samt mye annen god fotball som også har fulle runder i juletiden. For eksempel Bundesliga i Tyskland, Eredivisie i Nederland, belgiske Jupiler Pro League, Ligue 1 i Frankrike og skotske Premiership, hvor Rangers tar imot Celtic 29. desember.

Ikke interessert i fotball? Da har du fremdeles mye idrett å velge blant fremover!

Darts

Vil du se sport litt utenom det vanlige? Fra 13. desember til 1. januar går verdensmesterskapet i darts av stabelen i London, og du kan følge så å si hvert pilkast hos Viasport. 96 deltagere skal kjempe om seieren, og vi kan garantere at det er mye mer spennende å se på enn du tror!

NFL og NHL

Amerikansk fotball og hockey får stadig flere fans i Norge, og denne julen er det full runde i NFL både lille julaften og 30. desember, mens NHL byr på massevis av store kamper, deriblant fire som involverer Mats Zuccarellos New York Rangers. Velg inn vår Viasportpakke for å se disse.

nfl
Håndball

Semifinalene og finalen i håndball-EM er denne helgen! Du ser kampene på TV3! Tradisjonen tro går også NM-finalene i håndball for både kvinner og herrer av stabelen i romjulen, lørdag 29. desember. Herrenes cupfinale er i år mellom “ulvene” fra Halden og Elverum-gutta fra Hedmarks dype skoger, mens kvinnefinalen blir mellom Storhamar og regjerende Norgesmester Vipers. Finalene vises på TV 2.

handball
Tour de Ski

Romjulen og starten av nyåret byr på høy aktivitet i langrennsløypene, når første del av Tour de Ski avholdes i Toblach, Val Müstair, Oberstdort og Val di Fiemme fra 29. desember til 6. januar. Det blir sprinting, intervallstart, fellesstart og jaktstart for både kvinner og menn. Følg med på NRK.

Hoppuka

Den 67. utgaven av Hoppuka går fra 2. til 7. januar 2019, og blir regnet som en av de største skihoppkonkurransene. Dette er en naturlig del av det nye året for en rekke nordmenn, og håpet er alltid at de får se noen landsmenn fly lengst i bakkene og ta plass øverst på pallen. Kan det skje også i år? Det kan du se selv på NRK.

Sportskanaler å velge blant

Hos oss kan du velge både sportskanaler og -pakker ved bruk av dine tildelte poeng. Du kan få Viasportpakken for 40 poeng, Eurosport-pakken for 20 poeng og kan bruke 1 poeng på sportskanaler som for eksempel eSport, TV 2 Sport 2, Viasport+ og Extreme Sports. TV 2 Sport Premium kan du kjøpe som en tilleggspakke.

Sjekk utvalget og velg innhold her ›

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny