Etterlengtede kinofilmer kan strømmes i Altibox-universet når koronakrisen herjer.

«Filmselskapene har jobbet beinhardt for å ferdigstille prosjekter og få titler på plass, og så er plutselig alle kinosalene stengt. Da er det flott at vi kan bidra slik at kundene våre får tilgang til etterlengtet underholdning, i en tid der hverdagen brått ble snudd på hodet», forteller produktsjef i Altibox Film og Serier, Nan Karin Ulsnes.

Kino-daten er flyttet til sofaen, restaurantbesøk byttes med luksusmiddag i heimen, styrkeøkten utføres på stuegulvet. Når hverdagen som vi kjenner den settes på pause, er det kreative løsninger som gjelder.

Kinofeeling i sofakroken

Duften av popcorn, poser som knitrer, og mørklagt sal, bidrar til kino-opplevelsen. Vel, skru av lyset, pop popcorn, men dropp de knitrende posene… Og tenk, noen sitter kanskje enda bedre i god-stolen sin enn i kinosetet? La oss gjøre det beste ut av situasjonen! Her er kinofilmene som plutselig ble til strømmefilmer:


 

Fjolls til fjells

Påskeferien er for mange avlyst, men ‘Fjolls til Fjells’ tar for seg nettopp dette scenarioet. Filmen er basert på en klassiker fra 1957, og 2020-varianten er spekket med kjente norske fjes. Denne rakk ikke å treffe kinolerretet, men kan strømmes hos Altibox fra 1. april.


Emma

En krysning mellom komedie, drama og romantikk, som skulle hatt premiere på kino 13. mars – dagen etter at alle Norges kinosaler ble stengt i minst to uker. ‘Emma’ er basert på en verdenskjent roman av selveste Jane Austen, og forteller historien om den yngste datteren av byens rikeste mann. Når moren dør, blir hun byens førstedame.

IMDb 7,0


The Invisible Man

Thriller og skrekk med Elizabeth Moss i hovedrollen. Nok en film basert på en bok, denne gang H.G. Wells’ velkjente skrekkroman, som ble filmatisert for første gang i 1933. 2020-versjonen har en moderne og mørk twist. En kritikerrost grøsser som rakk nesten to uker på kino før hverdagen ble satt på pause.

IMDb 7,5


Bloodshot

Liker du action, Sci-Fi og superhelt-filmer? “Fast and Furios”-stjernen, Vin Diesel, har hovedrollen i denne filmen, som skulle premiert på kino i Norge i disse dager. ‘Blodshoot’ er basert på Valiant Comics-universet, og rakk så vidt å treffe kinolerretet i USA før dørene stengte på ubestemt tid. Filmen kommer hos Altibox 27. mars.

IMDb 5,7


The Hunt

Horror, satire, thriller med Hilary Swank, Betty Gilpin og Ike Barinholtz. Som ‘Bloodshot’ ble denne sluppet i USA omtrent samtidig som koronakrisen brøt løs. Her i Norge kommer filmen rykende fersk til strømmeskjermen i løpet av neste uke.

IMDb 6,5


iHuman

Iskald skrekk og dokumentar fra virkeligheten. ‘iHuman’ beskriver utviklingen av kunstig intelligens, og funnene egner seg til å forstyrre nattesøvnen. Filmen traff strømmeskjermen før den rakk å premiere på kino, og har høstet god kritikk fra flere anmeldere.

IMDb 6,9

Meny