Mystisk øy-drama med Jude Law og Naomie Harris i hovedrollen og seriedebuten til den oscar-nominerte «Call Me by Your Name»-regissøren. To av HBOs største høstsatsninger har premiere på samme dag. I tillegg blir det gjensyn med kritikerfavoritten Fargo!

The Third Day

I HBOs nye storsatsing møter vi Jude Law og Naomie Harris i rollene som Sam og Helen, som begge ankommer en mystisk øy utenfor den britiske kysten til forskjellige tider. I de første tre episodene følger vi Sam og hans møte med en gruppe øyboere som ønsker å bevare tradisjonene sine for enhver pris. De siste tre episodene forteller historien til Helen, en viljesterk utenforstående som kommer til øya på jakt etter svar, men hvis ankomst utløser en splittende kamp for å avgjøre øyas skjebne.

Premiere 15. september.


We Are Who We Are

Dette er seriedebuten til den oscar-nominerte regissøren Luca Guadagnino som blant annet har gitt oss filmer som «Call Me by Your Name» og «Suspiria». En gripende historie om to amerikanske ungdommer som bor på en amerikansk militærbase i Italia. Serien utforsker vennskap, første kjærlighet og identitet, og lar publikum fordype seg i alle de kaotiske gledene og sorgene ved å være tenåring.

Premiere 15. september.


Fargo, sesong 4

Kritikeryndlingen «Fargo» er endelig tilbake etter mer enn to års opphold. I sesong fire er handlingen flyttet til 50-tallet og har ingen ringere enn Chris Rock i hovedrollen som overhode for en brutal krimfamilie. Rocks rollefigur har vært i konflikt med en italiensk mafiafamilie, og for å sikre freden har de to familienes overhoder utvekslet hverandres sønner i det som minner om en middelaldersk ordning.

Premiere 28. september.


Og her er et knippe andre premierer du kan se fram til på HBO Nordic denne måneden:

 

Three Busy Debras

En absurd komiserie som følger hverdagslivet til tre sinnsforvirrede husmødre, alle ved navn Debra, som bor i den velstående lille byen Lemoncurd i Conneticut. Vi får et innblikk i kvinnenes surrealistiske verden som blant annet består av å opprettholde den sosiale ordenen i nabolaget, mens de på samme tid prøver å dekke over all slags (merkelige) forbrytelser de har klart å rote seg borti underveis.

Premiere 4. september.


NTSF:SD:SUV::

Denne parodien på den typiske amerikanske politi- og actionfilmsjangeren følger hverdagen til NTSF:SD:SUV::, eller The National Terrorism Strike Force: San Diego: Sport Utility Vehicle, et team av topphemmelige agenter som jobber for å beskytte San Diego mot onde fiender. De har kun én jobb: å redde deg fra livsfare slik at du kan kjøre rundt i Priusen din og se 3D-filmer uten å måtte bekymre deg for slemme terrorister.

Premiere 11. september.


Our Cartoon President, sesong 3B

USAs presidentvalg er like om hjørnet og da passer det fint med en ny sesong av «Our Cartoon President» – serien som følger de noenlunde sanne påfunnene til USAs 45. president, Donald Trump. Den animerte komiserien tegner et satirisk portrett av presidenten og utspiller seg i et virkelighetsnært tegneserieunivers hvor vi får bli med inn i Det Hvite Hus og følge Trump og hele hans flokk av rådgivere og familiemedlemmer i de daglige livene deres.

Premiere 14. september.


Patria

Ny, spansk originalserie fra HBO Europe basert på den bestselgende romanen av Fernando Aramburu. «Patria» forteller en historie – over tre tiår – om det spanske Baskerland som trues av ETAs separatistterrorisme. Serien følger to familier som befinner seg på motsatte sider av den voldelige konflikten.

Premiere 28. september.


Hvordan får jeg
HBO Nordic?

HBO Nordic er en strømmetjeneste som er integrert i den nyeste tv-dekoderen vår. Logg inn på Mine sider’ og velg inn med poengene i tv-pakken din. For 40 poeng får du tilgang til timevis av serier, filmer og dokumentarer!

Du finner strømmetjenestene i tv-menyen.

 

Meny