Endelig er den her: Strive Sport TV – kanalen som inneholder det meste og det beste fra den spanske og italienske ligafotballen! Altibox feirer med å spandere den første måneden.

Strive Sport TV gir deg fotball fra to av de aller beste ligaene i Europa, nemlig spanske La Liga og italienske Serie A. Med verdensstjerner som Ronaldo, Messi og Modric i aksjon for storlag som Juventus, Barcelona og Real Madrid, får du den beste fotballen hjem i stua hver helg!

Altibox har inngått avtale om den nye premium sportskanalen, som nå legges til som valgfri kanal på både gammel og ny tv-løsning. Den vil også være tilgjengelig via Altibox-appen for kunder med nye Altibox TV og i TV Overalt-appen, både i og utenfor hjemmet.

Som tv-kunde med valgfrihet har du allerede tilgang til kanalen fra og med i dag, og trenger ikke foreta deg noe. Altibox spanderer den første måneden slik at Strive Sport TV er aktiv hos deg frem til 18. februar. Etter dette kan du velge inn kanalen via ‘Mine sider‘ ved bruk av 10 poeng.

Strive Sport TV sender mellom åtte og ti kamper live fra hver runde, fordelt på de to ligaene.

Norske kommentatorprofiler

Opp til åtte av ti ukentlige kamper har norske kommentatorer, og du får også eksklusive magasinprogrammer før og etter hver runde.

En av kommentatorprofilene er Per-Jarle Heggelund, blant annet kjent fra sin siste periode i TV 2 der han kommenterte Premier League. I årene fra 2003 til 2014 hadde han hovedansvar for å kommentere Serie A for Canal+.

I tillegg er La Liga-entusiasten Magnar Kvalvik også med på kommentator-laget til Strive, som for øvrig består av kommentatornavn som Even Braastad, Endre Lübeck og Sverre Enitch.

Helgens kamper

Allerede fredag kveld kan den fotballglade starte helga med Getafe mot Alavés kl. 21.00 i La Liga.

Lørdag skal begge Madrid-lagene skal i aksjon i La Liga; Real Madrid tar imot Sevilla på Santiago Bernabeu kl. 16.15 til et spennende oppgjør, der begge lagene ligger likt på tabellen med 33 poeng hver etter halvspilt sesong. Klokken 18.30 møter Atlético Madrid nyopprykkede Huesca borte. Laget fra den lille byen nord-øst i Spania har fått det tungt i sin aller første La Liga-sesong. Med fattige 11 poeng ligger de helt nederst på tabellen. Senere på kvelden kan du se Inter Milan mot Sassuolo kl. 20.30 i Serie A.

Søndag er det klart for kamper i både La Liga og Serie A. Real Betis – Girona kl. 12.00 og Fiorentina – Sampdoria kl. 15.00. På kveldstid kan du se Rayo Vallecano – Real Sociedad kl. 18.30, før du avslutter fotballkvelden med storoppgjøret Napoli-Lazio kl. 20.30.

På mandag kan du varme opp med Genoa mot Milan kl. 15.00, før Cristiano Ronaldo og Juventus avslutter runden mot Chievo kl. 20.30.

Med Strive Sport TV får du med deg det meste som skjer på og utenfor banen i to av Europas beste ligaer. Og det beste, du kan nyte lange fotballhelger fra fredag til mandag.

Noen utvalgte kamper fremover:

La Liga:
• 27. januar: Girona – Barcelona
• 27. januar: Valencia – Villareal
• 2. februar: Barcelona – Valencia

Serie A:
• 26. januar: Milan – Napoli
• 27. januar: Lazio – Juventus
• 2. februar: Juventus – Parma
• 3. februar: Roma – Milan

Kanal-plassering:

Plassering av kanalen Strive Sport TV avhenger av hvilke andre kanaler du har i tv-pakken. For de fleste tv-kunder vil den bli tilgjengelig på kanalplass over nummer 30, med mindre du selv har sortert dine kanaler.

Finner du ikke kanalen?

Noen få av våre tv-kunder i borettslag/sameie har ikke valgfrihet som en del av sitt abonnement. Ta kontakt med oss for å sjekke mulighet for å oppgradere abonnementet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny