Innimellom trengs det kanskje litt magi mens verden står på hodet? Da kan Disney-universet være et deilig sted å dykke inn i. Eller kanskje barna kan drømme seg bort, mens du lukker øynene, lager middagen i fred, eller strømmer din favorittserie i Altibox-appen? Vi anbefaler et utvalg magiske filmer, som kan ses når som helst, med ‘Disney Movies On Demand’:
web-grafikk-d-frozt

Frost

“Let it go! Let it go! Can’t hold it back anymoreeee…” De fleste har vel hørt gigahiten fra denne Disney-suksessen på enten engelsk eller norsk? Med norsk-inspirert bakteppe førte filmen til at interessen for Norge økte kraftig etter premieren i 2013. Eventyret lever fortsatt, og karakterene Anna, Elsa, Olaf og Kristoffer byr på hjertevarme, humor, eventyr og uforglemmelig musikk. Denne kan ses på ny og på ny og på ny.

IMDb 7,5


Lille Kylling 

«Pass dere! Himmelen faller ned! Løp for livet!» Lille kylling vet hvordan man skaper total panikk i den lille byen Oakey Oaks. Problemet er bare at det hele er en misforståelse. Det som falt ned og traff Lille kylling i hodet var ikke himmelen, men en liten eikenøtt! Flaut, både for Lille Kylling, vennene hans og pappa Kåre Klukk. Så hvem tror på Lille Kylling når han ett år senere påstår at det samme skjer igjen? Denne gangen er det sant! Forbered deg på masse latter, herlig musikk og full fart fra begynnelse til slutt!

IMDb 5,7


To på rømmen 

En favoritt! Løst basert på det tyske eventyret om Rapuzel, er ‘To på rømmen’ et magisk og ‘hårreisende’ Disney-eventyr. Visste du at denne filmen tok hele 6 år å ferdigstille, og at det antas å være den dyreste animasjonsfilmen som noensinne er laget? Med herlig musikk (som til og med ble Oscar-nominert), handler filmen om kongerikets mest ettersøkte banditt, Flynn Ryder, og Rapunzel, en vakker og tøff tenåring som med sitt 20 (!) meter lange hår, har magiske evner. Sammen legger denne usannsynlige duoen ut på en fantastisk reise. Heng med!

IMDb 7,7


Se opp

En skikkelig IMDb-favoritt, med hele 8,2 stjerner! Pensjonisten Carl Fredrickson virkeliggjør sin livslange drøm om et storslått eventyr. Ved hjelp fra tusenvis av ballonger fastbundet til huset sitt flyr han i vei på sitt livs reise til Sør-Amerika. Litt for sent oppdager Carl at hans ‘verste mareritt’ Russell – en overentusiastisk 8 år gammel speider, befinner seg på feil sted til feil tid – nemlig på Carls veranda! Fanget i villmarken med Russell, oppdager Carl at de største eventyrene i livet ikke alltid blir som forventet. Nyt denne hjertevarme filmen, full av humor og sjarmerende øyeblikk!

IMDb 8,2


Wall-e

Golden Globe- og Oscarvinner Wall-E, ble i 2016 stemt frem av filmkritikere verden rundt til 29. plass på listen av de 100 beste filmene i det 21. århundre. Med andre ord – dette er en GOD film. Den lille roboten Wall-E lever langt inne i fremtiden, helt alene. Plutselig møter han robotsonden EVA, og blir trollbundet. Hvem er hun? Hvor kommer hun fra? Hva gjør hun på jorden? Svarene får Wall-E når han bestemmer seg for å følge etter EVA på et uventet og spennende eventyr gjennom verdensrommet!

IMDb 8,4


The Mupppets

En filmmusikal ispedd mye humor! Oljemillionæren Tex Richman har skumle planer om å rive Muppetenes gamle teater og borre etter olje. Men verdens største muppet-fan Walter, tar saken i egne hender sammen med sin bror og brorens kjæreste. De vil gjenforene Muppetene for å samle inn pengene som trengs for å redde teateret.

IMDb 7,1


Legenden om Narnia: Løven, heksa og klesskapet

Basert på C.S. Lewis sine fantastiske bøker, møter vi Lucy, Edmund, Susan og Peter i et svimlende eventyr med et magisk klesskap, som leder til Narnia – et vakkert og fredelig land befolket med snakkende dyr, dverger, fauner, kenaturer og kjemper. Men den onde hvite heksa Jadis har kastet en forbannelse over landet slik at innbyggerne er tvunget til å leve i evig vinter. Det blir barnas oppgave å bryte forhekselsen, og den kloke og staselige løven, Aslan, kjemper på barnas side.

IMDb 6,9


Legenden om Narnia: Prins Caspian

C.S Lewis sin magiske fantasiverden kommer eventyrlig til live igjen, i den andre filmen i ‘Legenden om Narnia’-serien. Søsknene Peter, Susan, Edmund og Lucy, tar sammen med Aslan, Prins Caspian, og nye spennende Narnia-skapninger, en utrolig reise for å gjenopprette eventyrlandets magi og ære.

IMDb 6,5


Full valgfrihet med nye Altibox TV

Med den nyeste dekoderen fra Altibox kan du velge inn strømmetjenester som HBO Nordic, Disney Movies On Demand og FilmFavoritter med poengene i tv-pakken. Alle strømmetjenestene er integrert i tv-portalen! Der ligger også den kostnadsfrie strømmetjenesten Godt Norsk, der du finner en rekke norske filmer og dokumentarer.

Meny