Vi elsker når vi har gode nyheter å by på! Nå har Disney Channel og Disney Junior-kanalene fått egne strømme-arkiv, sånn at du (eller kidsa) kan strømme seriene akkurat når dere vil.

Okei, hvis du ønska deg Disney+ så er kanskje dette en liten nedtur. Men hvem vet, kanskje det blir en nyhet vi kan dele i fremtiden? Uansett – la oss fortelle hva dette greiene er:

De to kanalene som du kan velge inn via ‘Mine sider’ har massevis av gøyalt innhold med kjente figurer, og nye helter. Til nå har alt innholdet gått lineært, altså med faste sende-tidspunkt på tv-skjermen. Nå kan du endelig strømme seriene når du vil – helt reklamefritt!

Slik får du tilgang:

Naviger deg frem til ‘Altibox Barn’ i tv-menyen, så finner du strømme-arkivet lett tilgjengelig sammen med alt øvrig barne-innhold du har valgt inn i tv-pakken din.

Slik finner du frem til strømmearkivet via kanal-listen:

 

Disney Junior

På Disney Junior finner du det velkjente Disney-figurene med lærerikt og gøyalt innhold tilpasset de yngste. Alle programmene er dubbet til norsk.

Dette er noe av det du kan strømme på Disney Junior:

Disney Channel

Her ser du gøyale tegnefilmer og tv-serier om familie, skole og vennskap, i tillegg til ekte Disney-klassikere med velkjente figurer. Alt er dubbet til norsk!

Dette er noe av det du kan strømme på Disney Channel:

Spørsmål & Svar:

Hvor lenge er seriene tilgjengelige i strømme-arkivet?
Hver serie ligger tilgjengelig minst 30 dager etter at siste episode av en sesong er sendt på kanalen.

Hvorfor finner jeg ikke strømmearkivet under meny-valget ‘strømmetjenester’?
Strømme-arkivet er tilknyttet kanalene Disney Junior og Disney Channel, og ligger ikke under ‘strømmetjenester’. Grunnen til det er at innholdet er tilgjengelig med en kortere tidsbegrensning enn en vanlig strømmetjeneste. I tillegg byr strømme-arkivene på et begrenset antall serier, sammenlignet med de øvrige strømmetjenestene.

Hvorfor er ikke Disney+ på Altibox TV?
Å tilby strømmetjenester i tv-universet avhenger av både innholds avtaler og teknisk kompleksitet. Vi jobber hele tiden for å tilby innholdet seerne ønsker seg, både gjennom forhandlinger og teknisk arbeid. Vi tilbyr mye av innholdet til Disney gjennom dagens avtale, men når det gjelder Disney+ har vi i skrivende stund ingen avtale, men vi er i løpende dialog med alle våre innholdsleverandører for å kontinuerlig sikre attraktivt innhold til kundene.

Meny