Vi digger HBO Nordic og tar gledelig en kveld i sofaen med episode etter episode etter episode… Har du fått med deg disse seriefavorittene?

Kidding

Jim Carey spiller Jeff aka Mr. Pickles, et barne-tv-idol som er et symbol på godhet og klokskap for USAs unge TV-seere. Men når familien hans begynner å gå i oppløsning, oppdager Jeff at livet slett ikke er et eventyr, og han innser at det ikke finnes oppdiktede historier eller tøydukker som klarer å distrahere han fra krisen som eskalerer raskere enn han klarer å mestre. Se sesong 2 nå!


My brilliant friend

Sesong to av den kritikerroste serien er endelig tilbake. Basert på den bestselgende romanen med samme navn, følger vi barndomsvenninnene Lila og Lenù idet de prøver å navigere studier, vennskap, ulykkelige ekteskap og politikk i etterkrigstidens Italia. Hvis du ikke har fått med deg den første sesongen har du muligheten til å komme à jour i vinterferien!


Avenue 5

Dette er serien for alle som er glad i komedie og science fiction. Denne hysterisk morsomme romkomedien utspiller seg 40 år fram i tid, hvor reiser til solsystemet er en blomstrende multimilliardindustri. Da det luksuriøse romcruiseskipet Avenue 5 får tekniske problemer, er det opp til den selvsikre og sofistikerte kapteinen Ryan Clark og hans mannskap å roe ned de misfornøyde passasjerene og finne ut hvordan de skal håndtere de uventede hendelsene om bord. Se de fem første episodene nå!


ZeroZeroZero

Dette ultraspennende italienske narkodramaet er basert på den internasjonale bestselgerromanen med samme navn av Roberto Saviano. Vi følger ferden til en kokainforsendelse fra det øyeblikket en mektig italiensk mafiagjeng bestemmer seg for å kjøpe den, gjennom pakkingen i Mexico, skipingen over Atlanterhavet, og til lasten er levert og betalt for. Serien hadde premiere 14. februar og de første episodene er tilgjengelige på HBO nå.


web-mcmillions

McMillion$

Dokumentarserien McMillion$, produsert av Mark Wahlberg, ser nærmere på den utrolige historien om McDonalds beryktede monopolspill som ble svindlet for millioner av dollar i premiepenger av en kriminell mesterhjerne kalt «Onkel Jerry». Svindelen, som begynte sammen med familie og venner, ble snart utvidet til å inkludere en rekke tidligere straffedømte med tilknytning til mafiaen og intetanende medsammensvorne.


Game of Thrones

Er du en av de få som ikke har fått med deg HBOs største suksesserie noensinne? Frykt ikke – nå kan du ‘binge watche’ alle de åtte sesongene! Og for ordens skyld, i tilfelle du ikke har fått med deg hva serien handler om: vi følger flere familier som ønsker å erobre Jerntronen i kongeriket Westeros, blant dem den edle Stark-slekten med Eddard Stark i spissen; den intrigefylte Lannister-slekten, som ønsker å gjøre slutt på freden i riket; og drageprinsessen Daenerys, arvingen etter det forrige dynastiet og hennes ondskapsfulle bror Viserys. I spillet om tronene vinner eller dør man.


Vil du se HBO Nordic? Slik gjør du:

Logg inn på ‘Mine sider’ og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen.
Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader.

Velg ditt innhold

Meny