Hekta på serier? Strømmetjenesten TNT gir deg alt fra splitter nye og eksklusive serier til kritikerroste favoritter, både innen krim, drama og komedie.

Er du over gjennomsnittet glad i serier og har allerede «binget» deg gjennom tv-favoritter fra HBO Nordic og ABC Studios? Da er TNT garantert noe for deg. Strømmetjenesten er tilgjengelig for alle kunder som har den nyeste dekoderen fra Altibox – og det beste av alt er at den kan velges inn for kun 3 poeng!

20 serier å velge blant

Tjenesten inneholder nesten 500 episoder fordelt på 20 serier, og biblioteket fylles stadig på med både nye sesonger og splitter nye serielanseringer. Serieentusiaster får dermed et bredt tilbud av kvalitetsinnhold som man ikke kan strømme noe annet sted. Så da er det vel bare å synke ned i godstolen og kjøre seriemaraton.

Her er noen av høydepunktene fra TNT:

 

I am the Night

En spenningsserie inspirert av virkelige hendelser som forteller den ufattelige historien om Fauna Hodel, som ble gitt bort ved fødselen. Når Fauna begynner å etterforske de utrolige hemmelighetene fra fortiden sin, møter hun en ruinert reporter som hjemsøkes av saken som ødela for ham. Sammen følger de et illevarslende spor som virvler stadig nærmere en beryktet gynekolog i Hollywood, dr. George Hodel, som muligens er innblandet i en av Hollywoods mest beryktede uløste drapssaker.

IMDB: 7,0


The Detour

Klassisk komedie om en familieferie som går fullstendig galt. Familien Parker bestemmer seg for å droppe flyturen og velger i stedet å dra på biltur nedover USAs østkyst for å nå feriedestinasjonen sin i Florida. Det skal vise seg å bli en dårlig idé! På veien havner de i en rekke sprø og uforutsette situasjoner som resulterer i at de havner på flukt fra FBI!

IMDB: 7,7


Private Eyes

I denne ultraspennende krimserien følger vi den tidligere hockeyspilleren Matt Shade som får livet snudd på hodet da han bestemmer seg for å slå seg sammen med den hensynsløse privatetterforskeren Angie Everett. Sammen begir de seg ut for å løse høy-profilerte kriminalsaker i Torontos underverden. Serien for deg som er glad i halsbrekkende action med andre ord!

IMDb: 7,4


The Last Ship

En global pandemi har utryddet 80 % av jordas befolkning, og mens utbruddet herjer har mannskapet på marinefartøyet USS Nathan James vært på et hemmelig oppdrag i Antarktis uten kontakt med omverdenen. Det viser seg at oppdraget består i å finne en vaksine, og skipets besetning bestående av 218 personer, inkludert forskeren Dr. Rachel Scott, er de eneste som kan redde verden.

IMDb: 7,5


Mob City

Et storslagent krimdrama som tar for seg livet i 1940-tallets Los Angeles. Byen yrer av glamorøse filmstjerner, mektige studiosjefer og returnerende krigshelter. Men bak fasaden utspiller det seg en intens og farlig dragkamp mellom en korrupt politistyrke og et voldelig mafianettverk. Politietterforskeren Joe Teague blir fanget i midten av det hele da han blir tildelt en rolle i LAPDs nyetablerte divisjon for organisert kriminalitet, som har som oppgave å utrydde kriminelle som Bugsy Siegel og hans mafiakompanjonger som styrer byens underverden med nådeløs vold og trusler.

IMDb: 7,5


4 Blocks

Historien om vennskap og familie, svik og skyldfølelse i et arabisk gjengmiljø i Berlins Neukölln-distrikt. Etter en politioperasjon får alvorlige konsekvenser bestemmer gjenglederen Toni Hamady å legge den kriminelle fortiden bak seg for familiens skyld. Men som forventet er det aldri så enkelt, og Toni må fungere som leder for mafiavirksomheten en siste gang.

IMDb: 8,2


Miracle Workers

Handlingen i denne litt utenom det vanlige arbeidsplasskomedien utspiller seg på kontorene til Heaven Inc., hvor Gud (spilt av Steve Buscemi) er så skuffet over jorden han har skapt, at han ønsker å utrydde den fullstendig. For å redde menneskeheten og forhindre jordens ødeleggelse må lavrangsenglen Craig (spilt av Daniel Radcliffe) utføre sitt mest umulige mirakel hittil – nemlig å å få to håpløst sjenerte mennesker til å forelske seg.

IMDb: 7,0

Meny