Nyttig og morsomt om hus og hjem. Velkommen til en ny kanal som henvender seg til de åtte av ti nordmenn som eier egen bolig og/eller hytte – og som brukte 90 milliarder kroner på oppussing det siste året.

Den fargerike kanalen tilbyr inspirasjon, underholdning og kunnskap du kan bruke i eget hjem – med sendinger hele døgnet. Filmer som gir innblikk i flotte boliger, fritidshus og hager vil bli slagere på den nye kanalen. Dessuten får du nyttige tips og råd når du skal innrede, pusse, opp, kjøpe eller selge bolig.  Du får innblikk i bolig- og leiemarkedet der du bor, med informasjon om markedssituasjonen over hele landet.

Hver kveld kl. 20:00 sender Heim TV et nytt og spennende program. Dette er bare en smakebit på hva du kan forvente deg utover høsten og vinteren:

 

web-heim

Luksushjem ved MiddelhavetVi besøker flotte og unike hjem ved Middelhavet, og møter menneskene som bor der.

Førstegangsflippere: Eiendomsmegler Egypt Sherrod hjelper førstegangsflippere som tar stor risiko for å tjene penger på å kjøpe og selge oppussingsobjekter.

Verdens grønneste hjem: Programleder John Bell viser hvordan man kan bygge hus og leiligheter som både er grønne og bærekraftige, men også stilige og luksuriøse.

I designboksen: Kan du konkurrere med profesjonelle designere? Ty Pennington setter to amatørdesignere på prøve i en allsidig interiør-duell. På bare to dager må deltagerne bruke alt som følger med i boksen i konkurransen om å designe det fineste rommet.

Ikke salgbare hjem: Bli med designeren Sophie Allsopp og hennes team når hun forandrer uselgelige boliger til å bli å bli attraktive objekter. Hun gir praktiske tips og råd til de som skal selge boligen sin for å oppnå større interesse og bedre salg.

Usannsynlige baderom: I dette programmet får du se noen fantastiske og kreative baderom.


Ny gullgruve for friluftsinteresserte

Naturkanal1 er en sjeldent god nyhet for deg som tenker på aktiviteter ute i naturen – jakt, fiske og friluftsliv.

Enten du er en aktiv jeger, sportsfisker eller for eksempel orienteringsløper, eller du har interesse for naturprogrammer uten å være aktiv, så vil Naturkanal1 være din nisje.

Naturkanal1 vil fra sendestart 1. november tilby kvalitet og autentiske opptak fra verdens flotteste natur – den norske. Selve sendingene gjøres fra Filmfabrikken i Levanger.

1000 dager som friskus

Blant programmene i kickoff-sesongen på Naturkanal1 fram mot jul finner vi historien om Bengt Are Barstad (48) fra Orkdal i Trøndelag. Den kompromissløse friskusen har realisert drømmen og flyttet ut i villmarka sammen med sine fire huskyer Kvikk, Kaos, Kvass og Tapper. Gjennom virkelig gode videobrev viser han sine opplevelser og utfordringer gjennom årstidene.

 

web-naturkanal

Kortreist og velsmakende

Naturkanal1 presenterer også råd og veiledning om hvordan man foredler naturens matgleder. Fangst, jakt og fiske gir fantastiske muligheter for herlige smaker, og den allsidige kokken Lars Erik Vesterdal tar imot gjester i programmet og løser en spesiell oppgave: Hvordan lage en ny og bedre vri på gjestens favorittrett og/eller foretrukne smaker?

Familieparken i Børgefjell

Dette er en storslått tematisering av familiegleder i majestetisk natur. Gjennom episodene følger vi ansatte i Namsskogan Familiepark og deres arbeid med å tilrettelegge for besøkende i de storslåtte fjellområdene som omgir parken.

Blant de mange Naturkanal1-programmene vi kan glede oss til, finner vi fotokurs med Yngve Ask – en velrennomert friluftsfotograf med base i Valdres.

Guro & Mina er det siste tipset fra Naturkanal1. Her får vi friske rapporter fra Guro Krempig fra serien «Villmarksbarna» og venninnen Mina, som har slått seg til i en lavvo på Finnmarksvidda.

PS! Heim TV og Naturkanal1 krever ingen poeng i din innholdsoversikt fra Altibox. Det betyr at du kan se fritt på kanalene i ett år – 12 måneder – før du eventuelt velger dem inn for 1 poeng.

Meny