Etter sju måneder med svarte TV 2-skjermer er TV 2 og Altibox endelig enige.

Vi er glade for at vi har greid å komme frem til en langsiktig avtale som både ivaretar valgfriheten og sikrer at de som savner TV 2 får innholdet tilbake. TV 2s kanaler vil være tilbake igjen allerede 28. oktober.

Kampen for valgfrihet

Altibox-partnerskapet har ca. 550 000 tv-kunder. Vi skal ikke påstå at det er like mange ulike behov og ønsker – men AT det er stor variasjon i hva dere ønsker i tv-ruta, er det ingen tvil om. Mange av dere har nytt godt av ekstrapoengene dere har fått fra oss denne perioden, og kunne kanskje ønske at unntakstilstanden fortsatte. Andre, og de er det også mange av, har savna TV 2, og er letta og glade over at skjermene endelig våkner til liv.

I dette landskapet av ulike ønsker har vi kjempa for valgfriheten til alle med Altibox TV. Derfor er vi svært fornøyde med avtalen som nå er signert. Den sikrer hovedkanalene til alle, slik som før avtalebruddet, og valgfrihet på alt annet.

 

Kanal/tjeneste
 TV 2 Direkte TV 2s hovedkanal som vil være en del av de faste kanalene til alle kunder.
 TV 2 Nyheter Tidligere Nyhetskanalen, som vil være en del av de faste kanalene til alle kunder.
TV 2 Zebra Underholdningskanal som vil være en del av de faste kanalene til alle kunder.
TV 2 Livsstil Legges inn til alle kunder, men kan velges bort om man ønsker det.
TV 2 Sport 1 og 2 Legges inn til alle kunder, men kan velges bort om man ønsker det.
TV 2 Play Basis Legges inn til alle kunder i løpet av de neste månedene (mer informasjon kommer), men kan velges bort etter den første kostnadsfrie måneden om man ønsker det.

Valgfritt innhold

TV 2 Play Basis vil altså bli tilgjengelig for de fleste på et senere tidspunkt, og alle vil få den første måneden kostnadsfritt. Deretter vil strømmetjenesten ‘koste’ en gitt poengsum, og det er da opp til hver enkelt å beholde den eller velge den bort. Når dette skjer, må vi komme tilbake til – teknikerne har en jobb å gjøre før du og jeg kan nyte godt av resultatet.

TV 2 Livsstil og TV 2 Sport 1 og 2 vil også legges inn i de fleste abonnementene, men du kan velge selv om du vil beholde dem eller velge dem bort.

I dette landskapet av ulike ønsker har vi kjempa for valgfriheten til alle med Altibox TV. Derfor er vi svært fornøyde med avtalen som nå er signert. Den sikrer hovedkanalene til alle, slik som før avtalebruddet, og valgfrihet på alt annet.

 

Hjertelig takk!

Kundesenteret vårt har ikke mer informasjon enn det som står på denne siden, så dere får prøve å smøre dere med enda en dose tålmodighet, så hører dere fra oss så fort vi har mer å dele!

I mellomtiden kan dere fortsette å utforske kanal- og strømmeutvalget med de 50 ekstrapoengene, som dere får beholde ut året. De som har valgt kronerabatt, vil få beholde denne ut november.

Sju måneder uten TV 2-innhold på Altibox-skjermene er lenge, og vi er både takknemlige for og imponert over tålmodigheten deres!

Ofte stilte spørsmål

Det kan du lese mer om i artikkelen over, men kort fortalt kommer TV 2 nå tilbake og du beholder valgfriheten.

Forhandlingene om ny avtale var krevende, og det var veldig stor avstand mellom oss og TV 2. Vi var opptatte av å få til en avtale som kundene kunne bli fornøyde med, og det tok så lang tid å få dette på plass.

Vi kom frem til en fornuftig avtale som både vi, TV 2 og kundene kan være fornøyde med.

Poengkompensasjonen vil være aktiv ut året. Etter det har de fleste fremdeles 50 poeng å bruke på å velge sitt innhold. Hvis du trenger flere poeng for å få alt du vil ha, finner du det på Mine sider.

De som har valgt kronerabatt, vil få beholde denne ut november.

Det vil ikke bli noen ekstraordinære prisøkninger som følge av den nye TV 2-avtalen.

Vi er glade for at vi har greid å ivareta kundenes valgfrihet. TV 2s største og mest populære kanaler vil være en del av det faste innholdet som tidligere, mens TV 2s resterende innhold vil kunne velges ut og inn i tv-pakka etter ønske og behov.​ Faste kanaler: TV2 direkte, TV2 Nyheter og TV2 Zebra​ Valgfritt: TV2 Livsstil (1 poeng forhåndsvalgt alle kunder), TV2 Sport 1 og 2 (5 poeng forhåndsvalgt alle kunder) og Nordisk Film (10 poeng, ikke forhåndsvalgt)

Teknikere hos oss og TV 2 vil jobbe med å få plass tilgang til TV 2 Play Basis som en del av innholdet hos Altibox, og dette vil være valgfritt innhold. Mer info om TV 2 Play Basis vil komme så snart vi har planen klar.TV 2 Play Film og serier kan ikke velges inn for poeng.

Nei, det nye produktet heter TV 2 Play Basis og mer informasjon om dette vil komme når det foreligger. Gamle TV 2 Play Film og serier kan ikke velges inn for poeng. 

Hvis du bruker samme e-postadresse for registrering via Altibox, vil TV 2 fange opp eventuelle doble abonnement og stoppe fakturering.

Ja, basiskanalene og sportskanalene blir tilgjengelig i appen og kan sees utenfor hjemmet. Begrenset til 4 samtidige strømmer.

Dersom du ikke finner TV 2 Direkte på kanalplass 3, anbefaler vi at du tilbakestiller kanallisten. Dette gjør du på din tv ved å gå til ‘Innstillinger’, videre til ‘Kanaler’ og så ‘Sorter kanaler’. Øverst til høyre er knappen ‘Tilbakestill’. Trykk på den, og alt skal være riktig.

TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter og TV 2 Zebra kan ikke velges bort. Det er vanlig i markedet at de største og aller mest populære kanalene inngår som en del av den faste pakka, og slik var det også før avtalebruddet. Alle øvrige kanaler og tjenester kan velges bort om kundene ønsker det.

Mer informasjon om TV 2-avtalen og alt rundt den vil komme så snart vi har den tilgjengelig. Vi ber dere følge med på denne siden og altibox.no/info. Kundesenteret har ikke mer informasjon enn det som står her.

Du skal være hjertelig velkommen tilbake! Ta kontakt med vårt kundesenter så hjelper vi deg.

 

Meny