Altibox har kastet et blikk på høstens premierer på NRK, TV 2 og TVNorge, og plukket noen av de dem er mest spente på. Se oversikten her:
web_nrk-exit

Exit

Fire menn i Norges finansmiljø har slettet alt av moralske grenser med en livsstil preget av vold, narkotika og prostituerte, mens de tilsynelatende lever ‘perfekte’ liv med familie og karriere. En mørk dramaserie basert på sanne historier, med en rekke velkjente skuespillere. Premiere på NRK 27. september.


web_nrk-twin

Twin

Tvillingbrødrene Adam og Erik (begge spilt av Kristoffer Hivju) er helt like av utseende, men lever livet toalt ulikt: Én har alt på stell – den andre er på vei utfor stupet. Når Adams kone ved et uhell forvolder hans død, overtaler hun Erik til å overta Adams identitet. Det viser seg å bli vanskelig. Premiere på NRK 27. oktober.


web_nrk-nattensarvinger

Nattens arvinger

Internasjonal storsatsning myntet på ungdom i 12-15 års-alderen. Det er slutten av 1800-tallet: Vampyrer blir forfulgt, både av menneskene og av selveste Dracula. Nå må ungdommene i de fem resterende vampyr-klanene i Europa samarbeide. Premiere på NRK i slutten av oktober.


web_nrk-nudes

Nudes

Etter en fest der ungdommene Sofia og Axel har sex sirkulerer en film av de to rundt på skolen. Hvem var det egentlig som filmet? Ungdomsserien «Nudes» følger Sofia (16), Vitor (18) og Ada (14) gjennom sin første livskrise, der alle tre på ulike måter prøver å ta tilbake kontrollen etter at nakenbilder blir spredt. Premiere på NRK 22. september. Da slippes de første tre episodene i strømmetjenesten NRK TV, som du finner i Altibox-menyen.


web_tvnorge-elseom

Else om: Barn 

Else Kåss Furuseth tar et dypdykk i temaet ‘barn’. Den biologiske klokken tikker og Else (38) undersøker og stiller spørsmål: Vil hun ha barn? I så fall, hvordan? Og er det forresten sikkert at barn er meningen med livet? Premiere på TVNorge i høst.


web_tvnorge-mannensomfalt

Mannen som falt 

Norsk true crime. Da sivilingeniøren Wiborg døde etter å ha falt naken fra et hotellvindu i København i -94, konkluderte dansk politi raskt med at det var et selvmord. Men, Wiborg hadde i tiden før dødsfallet vært involvert i striden om valg av plassering av ny hovedflyplass – en av de mest dramatiske politiske maktkampene på 80- og 90-tallet. I serien følges gamle og nye spor i jakten på sannheten. Premiere på TVNorge i høst.


web-tv2-melllomsoss

Mellom oss

Vi møter to ‘perfekte par’ – spilt av Nicolai Cleve Broch, Agnes Kittelsen, Lærke Winther og Johannes Nymark. Men livet deres er ikke så rosenrødt som det ser ut utenfra, da de må håndtere både utroskap, desperate graviditetsforsøk, uoppfylte drømmer og karrierenedturer. Premiere på TV 2 i høst.


web-tv2-norgebakfasaden

Norge bak fasaden

TV 2s nye journalistiske storsatsing er en undersøkende og nysgjerrig dokumentarserie som utforsker norsk virkelighet på godt og vondt. Janne Amble og Kadafi Zaman tar med seerne inn bak lukkede dører, og kaster lys på sprekkene i den norske fasaden, med historier fra vidt forskjellige landskap. Premiere på TV 2 i høst.


VISSTE DU AT..

Med den nyeste tv-løsningen fra oss får du tilgang til NRKs rikholdige arkiv direkte på din tv-portal? I tillegg finner du et programarkiv med programmer fra de siste syv dagene. Og, ikke minst; mulighet til å starte forfra på alle kanaler!

Meny