5. januar skjer det en ørliten endring i kanalrekkefølgen på Altibox TV. TV 3 gjør et hopp, og musikk-kanalene legges i sirlig rekkefølge.

Dette er nytt:

  • TV3 hopper opp fra nummer 8 til 6, og bytter plass med MAX
  • Sorteringen av MTV-kanalene MTV80s, MTV 90s, MTV Live HD og VH1 Europe endres slik at disse kanalene kommer etter hverandre i kanalrekkefølgen på plassering 87-90.

Men du har likevel spørsmål? La oss se inn i krystallkulen og prøve å svare på det du lurer på:

Jeg har allerede gjort om på min kanalrekkefølge, hva skjer hos meg?
Gledelig nyhet! Det skjer ingen verdens ting. Med mindre du går inn på dekoderen og gjør nye endringer selv. Så om du allerede har laget din egen kanalrekkefølge beholder du den sorteringen du har laget. Lucky you!

Jeg vil beholde kanalrekkefølgen slik den er i dag, kan dere hjelpe?
Først av alt – vi skjønner at du vil beholde den rekkefølgen som sitter i hendene. Og selv om vi ikke har anledning til å endre tilbake for deg, er det ingen grunn til panikk. Hvis du er ‘helt avhengig’ av dagens rekkefølge kan du endre tilbake til denne under innstillinger på din dekoder.

Men hvordan endrer jeg rekkefølgen på dekoderen?
Det er ganske enkelt! Altibox-knappen på fjernkontrollen tar deg til hovedmenyen. Bruk piltastene på sølvhjulet under til å navigere i meny-linjen, til du kommer til ‘innstillinger’. Klikk så ‘OK’. Velg menyvalg ‘kanaler’, og videre ‘sorter tv-kanaler’. Altså:
Hovedmeny > Innstillinger > Kanaler > Sorter tv-kanaler.
Da er du på rett sted! Klikk ‘OK’ når du står på en kanal du vil flytte på. Bruk piltastene på sølvhjulet for å flytte kanalen til ønsket plassering. Klikk ‘OK’ igjen når du har funnet riktig plass. Den nye kanalsorteringen lagres da automatisk.

Ingen Altibox-knapp på fjernkontrollen?
Da har du en eldre tv-løsning. Men ikke fortvil – kanalrekkefølgen lar seg like fullt endre. Trykk på tv-portal-knappen, som tar deg til hovedmenyen. Så:
Hovedmeny > Innstillinger > Tv-kanaler > Sorter tv-kanaler.

Men hva skjer med programopptakene mine dersom jeg har satt opptak på en kanal som bytter plassering?
Programopptakene blir som før, uansett om kanalen skifter plassering. Ingen endring her altså. Så du kan fortsatt stikke på trening midt i yndligsprogrammet ditt, og finne det igjen under dine opptak når det passer deg å sige ned i god-stolen.

 

 

Meny