Få tilgang til et herlig filmunivers med over 200 filmer som du kan kan strømme når du vil. Velg inn Nordisk Film+ for kun ti poeng, og gled deg til nye filmer hver uke. Se våre tips her!

Romantikk, action, familiefilmer… Strømmetjenesten Nordisk Film+ er full av de beste norske og nordiske filmene, krydret med internasjonale storfilmer. Og du kan velge den inn for kun ti av dine dine tv-poeng!

Her finnes noe for enhver smak – og filmelskere kan glede seg over at nye titler legges til i tjenesten hver eneste uke, så her må du følge med på hva som kommer til.

Vi har tatt et dypdykk i arkivet, og funnet en rekke favoritter i ulike kategorier! Dette er bare noe av utvalget du kan strømme akkurat når du vil:

Hva skal du se i kveld?

Så… Romantikk, action, familiefilmer, Norge, Hollywood.. Hvilke av våre tips vil du se? Husk også at de overnevnte filmene bare er et lite utvalg av alt strømmetjenesten Nordisk Film+ har å by på – du kan selv sjekke ut alle valgmulighetene på https://tv.altibox.no/streaming/nordisk-film-pluss!

Velg inn NF+ for kun 10 poeng, og du har tilgang til nok gode filmer til å underholde deg i lang, lang tid.

Og husk – nye titler legges til i tjenesten hver uke, så du går aldri tom for ting å se på! Snurr film!


Om Nordisk Film+

• Strømmetjeneste du kan få for 10 poeng på ‘Mine sider’
• Ingen bindingstid, velg inn og ut akkurat når du vil
• MYE bra fra Norge og Norden, og storfilmer fra Hollywood

Meny