Våre åpningstider i julen 🎄

Vårt kontor er stengt fra 24. desember – 2. januar.
Vi har teknisk support på telefon hver dag fra kl. 10:00 – 16:00.
Er du aktiv Altibox kunde har vi support hele døgnet, alle dager.


I julen er mange samlet under samme tak, og da vil også antall enheter som kobles til nettet øke. Men visste du at også julelys kan true surfingen?

Juletiden er høysesong for nettbruk, og det kan derfor være lurt å forberede det trådløse nettverket ditt på juleinntrykket. Vi har samlet noen wifi-tips, slik at du kan sikre best mulig trådløst nett hjemme før julen ringes inn.

Juletrebelysning til besvær?

Stadig flere nordmenn går til innkjøp av kunstige juletrær med LED-belysning. Det du kanskje ikke visste, er at julelys av denne typen også kan påvirke det trådløse nettverket ditt. Ifølge det britiske post- og teletilsynet Ofcom er det ikke selve lyspærene, men strømforsyningen som kan skape problemer for wifi-signalene. Så dersom du ikke ønsker å sette julestemningen på prøve, er det anbefalt å plassere ruteren et godt stykke fra juletrebelysning og andre elektriske apparater.

Når du skal sette opp og pynte treet dagen før dagen, eller om du allerede har gjort det – pass på at treet ikke plasseres rett foran eller inntil ruteren i det minste! Alternativt, flytt ruteren din!

Julelys er kanskje det koseligste som kan sette en stopper for surfingen, men langt i fra det eneste.

Her finner du noen enkle grep du selv kan ta for å få bedre trådløst nett hjemme:

NRK1 – Lille juleaften

19:30: Kvelden før kvelden, med Haddy Njie og Mikkel Niva som programledere. Blant gjestene som kommer er Kari Bremnæs, No.4, Isah, Malin Pettersen, Agnetesh, Jakob Schøyen og Herborg Kråkevik. Det er kokk Tonje Torvanger, som skal lage julematen.

21:00: Grevinnen og hovmesteren

22:00: Sissels jul. Kvelden før kvelden avsluttes med at Sissel Kyrkjebø synger julen inn i en intimkonsert med kjente og kjære julesanger, og også noen av hennes største hits.

NRK1 – Juleaften

08:00: Julemorgen med Snekker Andersen, Tre nøtter til Askepott, Reisen til julestjernen, Donald Duck og vennene hans og Pippi Langstrømpe.

16:00 på TV og radio: Julegudstjeneste fra Nidarosdomen, med Nidarosdomens guttekor.

17:00: Sølvguttene synger julen inn


Vi ønsker alle våre kunder en riktig god jul og et godt nytt år! 🎅

Related Posts

Ingen treff.

Meny