Har du kjent på følelsen av at du har for mye å velge mellom? La Altibox vise vei i serie- og filmjungelen!

Å selv kunne bestemme når man skal se et program er herlig, spesielt når sola skinner og man vil tilbringe mye av dagen med å samle D-vitaminer.

Under finner du våre sommerfavoritter. En pen miks av gode nyheter og gamle klassikere som vi ikke går lei.

 

Vi ❤ serier

De fleste av våre kunder har tilgang til vår nyeste tv-løsning, som byr på en rekke forskjellige strømmetjenester som gjør at du selv kan styre din personlige programguide og få et svært bredt utvalg serier å velge blant. Vi har nylig lansert TV 2 Sumo Film og Serier i valgfriheten, NRK-appen med fullt arkiv er tilgjengelig for alle, og i tillegg kan du velge inn favoritter som HBO Nordic, ABC Studios og TNT.

 

1. I Know This Much Is True | HBO Nordic
Mark Ruffalo spiller glitrende i TO roller i mini-serien som står til 8,2 stjerner på IMDb. Episk familiesaga – om svik, oppofrelse og tilgivelse. Vi slukte de 6 episodene på en helg. Vel bekomme.

2. Hjerteslag | TV 2 Sumo Film og Serier
Handler om Anders og Mio som har en one night stand og blir gravide. Høye terningkast i alle anmeldelser! Hver episode varer i ca. ti minutter – perfekt når du trenger en liten pause i hverdagen.

3. Stacey Dooley | NRK
Denne britiske dokumentaristen undersøker den mørke siden av forskjellige steder og fenomener. Utrolig interessant og lærerik serie der du får innsyn i områder du ikke visste du ønsket å besøke.

4. Lost |  ABC Studios
Episk drama om en gruppe mennesker som etter en flystyrt havner på en øde øy i Stillehavet. Du har definitivt hørt om serien, men har du sett den? Hvis nei – se den! Hvis ja – se den igjen!

5. The Detour  | TNT
Ingenting går etter planen når en far skal ta familien med på roadtrip gjennom USA. De ender opp på flukt fra FBI! Herlig komedie som klarte å holde et bra nivå gjennom alle sine fire sesonger.

 

w-funinsun

Vi ❤ film

Filmkiosken vår byr på rykende ferske filmer rett fra kino, og er også stappet med god, gammel underholdning. Sommeren er ikke den samme uten romcoms og blockbusters, og det får du hos oss! Og du, har du Altibox-appen? Husk å laste ned de kjøpte filmene dine, så kan du se i offline-modus under teltduken, eller i bilen på vei til hytta i sommer!

1.  Bombshell
Inspirert av den sanne skandalen, er dette den eksplosive fortellingen om tre svært ulike kvinner som bestemmer seg for å ta opp kampen mot makt og misbruk uten grenser og slik veltet Fox News’ mektige Roger Ayles.

2.  Jojo Rabbit
En av det siste årets største overraskelser er Taika Waititis dramakomedie der han selv spiller Adolf Hitler som usynlig venn. Som VG skriver i sin anmeldelse: “en sentimental satire om hatets blindvei, en hjertevarm farse om ekstremismens idioti”.

3.  Little Women
Fem Oscar-nominasjoner og en imponerende rolleliste med bl.a. Meryl Streep og Emma Watson sier kanskje sitt? Denne filmen må du se om du elsker drama med sterke kvinner i fokus. Vi elsker den!

4.  Top Gun
I sommer skulle vi endelig fått et gjensyn med Maverick og Iceman i oppfølgeren til denne herlige blockbusteren. Det ble utsatt, men originalen holder seg svært godt. Hvis du trenger action, allsang, jagerfly, kjærlighet og volleyball, er sommeren reddet!

5.  The Big Sick
Dette er en moderne klassiker av en romantisk komedie, fri for sjangerens sukkersøte klisjeer. Her får du mye humor og mye kjærlighet, servert i en pakke som gjør dette til herlig underholdning. Perfekt å dele med din bedre halvdel!

Husk også at du finner flere flotte filmer tilgjengelig for strømming i FilmFavoritter og Godt Norsk, som du kan velge inn for poeng på Mine sider.

 

kidsintent

Vi ❤ barnefilm

Visste du at strømmetjenesten Toonix, som er tilgjengelig for kun 5 poeng – en garantert god investering for foreldre, i tillegg til de mange gode seriene sine er full av kjente og kjære filmer til de yngste?

1. Min bror bjørnen
Disney presenterer Min bror bjørnen, et episk eventyr fylt av komedie og flotte sanger. Når en impulsiv gutt med navn Kenai blir forandret til en bjørn, må han bokstavelig talt gå i noen andres fotspor til han lærer noen verdifulle lekser i livet.

2. Rottatouille
Dette er en film som både små og store elsker. I en av de fineste restaurantene i Paris drømmer Remy, en ambisiøs rotte, om å bli en fransk mesterkokk. Med “hjelp” fra sin nye venn Linguini kan drømmen gå i oppfyllelse..

3. SvampeBob Firkant
Denne lille svampen har blitt barnas favoritt. Her må SvampeBob redde sin verden og går på land for første gang! Sjørøveren Burgerskjegg stjeler oppskriften til krabbeburgerne, så SvampeBob og vennene hans må lete frem sine indre superhelter.

4. Beethoven
Klassiker fra 1992. Mange av oss vokste opp med “Sanktbernhardshund” øverst på ønskelisten. Denne flotte familiefilmen var hovedgrunnen til det. Definitivt verdt å videreføre til neste generasjon!

5. Shrek
Når Shrek oppdager at den elskede sumpen hans er truet, bestemmer han seg for å gjenerobre hjemstedet sitt. Finfin film om kjærlighet og annerledeshet og vennskap og mye annet. Mye fising og raping trekker også opp!

 

Pakkeliste: Altibox-app

Skal du på ferie, er Altibox-appen en must-have. Der får du tilgang til en rekke tjenester som byr på titusenvis av potensielle underholdningstimer. Fra en drøss med serier hos HBO Nordic og ABC Studios til gøyale barneprogrammer hos Toonix – om det skulle bli en regnværsdag på turen, trenger du ikke være bekymret. Finn frem appen, og kos deg med en god serie. Les mer om Altibox-appen her.

Meny