Dagene blir lysere og lysere, men det stopper ikke oss fra å synke ned i sofaen med en god serie. Du kan se fram til en rekke spennende premierer på HBO Nordic og C More i tiden som kommer, både rykende ferske serier og gamle favoritter.

Wrong Man, sesong 2 – premiere på C More 11. mars

Den prisbelønte filmskaperen Joe Berlinger er tilbake med den kritikerroste dokuserien som setter søkelys på kriminalsaker hvor innsatte har vært fengslet i flere tiår til tross for å hevde sin uskyld. I denne sesongen undersøker han en sak hvor en kvinne er dømt for å ha drept sitt barnebarns mor; historien om Patty Rorrer, dømt for dobbeltmord på eksens kjæreste og barn; og saken til hjemløse Kenneth Clair, som skal ha myrdet en 25-årig barnepike.

IMDb: 6,7


Westworld, sesong 3 – premiere på HBO Nordic 16. mars

I den tredje sesongen av den Emmy-vinnende dramaserien får vi et gjensyn med de menneskeliknende robotvertene i den futuristiske og høyteknologiske fornøyelsesparken Westworld. Historien har nå utgangspunkt i «vår verden», og vi får se hvordan den verdenen ser ut om 30 år. Den stjernespekkede rollebesetningen består blant annet av Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Luke Hemsworth og Aaron Paul.

IMDb: 8,7


The Plot Against America – premiere på HBO Nordic 17. mars

The Plot Against America forestiller seg en alternativ amerikansk historie under andre verdenskrig, sett gjennom øynene til en jødisk arbeiderklassefamilie i New Jersey. De opplever den politiske fremgangen til Charles Lindbergh, en luftfarthelt og fremmedfiendtlig populist, som til slutt tar makten som president og vender nasjonen mot fascisme. Serien er basert på Philip Roths anerkjente roman med samme navn.


web-grafikk-sjolykkan

Sjölyckan, sesong 2 – premiere på C More 20. mars

Den svenske komiserien er tilbake, og vi følger nok en gang familien Kling, bestående av pappa Berndt og hans to barn, Klara og Tomas med sine partnere og barn, som ferier sammen i den svenske skjærgården. Det blir nye forviklinger, pinligheter og konflikter idet de tre generasjonene skal tilbringe hele sommeren sammen.

IMDb: 5,7


web-grafikk-backstrom

Bäckström – premiere på C More 23. mars

Vi møter den kontroversielle og arrogante mordetterforskeren Evert Bäckström, som får en utfordring når et kvinnekranium blir funnet i skjærgården. Saken blir enda mer mystisk når offerets identitet blir avslørt. Det ferske svenske krimdramaet er basert på Leif G.W. Perssons bokserie om kriminaletterforsker Bäckström.


RUN – premiere på HBO Nordic 13. april

I det som spås å bli en av vårens kuleste HBO-serier møter vi Ruby, en kvinne som lever et helt vanlig liv fram til alt blir snudd på hodet av en tekstmelding fra en gammel flamme. Hun bestemmer seg for å sette alle forpliktelser til side for å oppfylle en pakt hun inngikk med ungdomskjæresten 17 år tidligere.


Fargo, sesong 4 – premiere på HBO Nordic 20. april

Kritikeryndlingen Fargo er endelig tilbake etter mer enn to års opphold. I sesong fire er handlingen flyttet til 50-tallet og har ingen ringere enn Chris Rock i hovedrollen som overhode for en brutal krimfamilie. Rocks rollefigur har vært i konflikt med en italiensk mafiafamilie, og for å sikre freden har de to familienes overhoder utvekslet hverandres sønner i det som minner om en middelaldersk ordning.


Vil du se HBO Nordic eller C More?

Slik gjør du:
Logg inn på ‘Mine sider‘ og velg inn HBO Nordic med poengene dine under ‘Valgfritt innhold’. C More kan du kjøpe under ‘Betalt innhold’ på samme side.

Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader.

Meny