Tv-kanalen TVL sender mange forskjellige program som viser bredden innenfor kristendom. Her kan du se livesendinger fra gudstjenester, men også livsstilsprogram, dokumentarer, talk shows, matprogram og film. På sin egen nettside skriver TVL at de ønsker å bli verdens beste kristne tv-kanal. Det skal de gjøre ved å skape program av høy kvalitet, som både er underholdende og tar opp viktige spørsmål.

Kirke, tro og livskvalitet er stikkordene for innholdet på TVL. Alt er tilpasset mennesker som er opptatt av kirke, tro, etikk – og av det å være menneske. Kanalen samarbeider med Den norske kirke, en rekke andre kirkesamfunn og kristne organisasjoner.

Tar presseansvar

Avisen Vårt Land er avsender av TVL. De etterstreber å være en seriøs og samlende aktør som ser viktigheten av å ta opp kritiske spørsmål. Kanalen er redaktørstyrt, og organisasjoner kan ikke betale for å legge ut programmene sine. TVL er den første kristne tv-kanalen som er med i Presseforbundet. Det betyr at de er pålagt å følge pressens etiske regelverk.

Se kanalen med Altibox TV

TVL blir en del av kanallisten til alle som har en tv-pakke med valgfrihet fra oss. Det betyr at de som har Altibox Mikro og Altibox Mini ikke får tilgang til kanalen.

Dersom du ikke ønsker tilgang til kanalen, kan du fjerne den fra kanallisten.

Sjekk ut programmene du kan se de neste dagene på kanalen her.